Suurin virhe, jonka voit tehdä noutopizzan kanssa – muista tämä seuraavaa pizzeria-reissua varten
Yhdellä helpolla keinolla pidät mukaan ottamasi pizzan herkullisena aina ravintolasta kotisohvalle saakka.
Miltä näyttäisi, jos pizza saapuisi kotiisi dronella? Katso pätkä Pizza-Onlinen kokeilusta videolta.
Pizzan noutaminen kotiin pitkän päivän päätteeksi on yksi elämän nautinnollisimmista hetkistä. Riippumatta siitä, kuinka kaukaa tai minkälaisen pizzan kotiisi noudat, on olemassa yksi asia, jota noutopizzojen kohdalla kannattaa ehdottomasti välttää. Ja tämä asia on pizzan leikkaaminen.
Jos mahdollista, pyydä pizzeriaa pitämään pizzasi kokonaisena ja leikkaa se paloiksi vasta kotona.
Kolme hyvää syytä puhuvat neuvon puolesta
Tähän neuvoon liittyy muutamakin eri syy. Ensinnäkin, hyvin harvassa pizzeriassa pizza leikataan osiin kunnolla pohjia myöten. Yleensä asiakas joutuu joka tapauksessa käyttämää veistä tai pizzaleikuria saadakseen pizzastaan käteen sopivia annospaloja.
Toiseksi, pizzan leikkaaminen johtaa yleensä siihen, että täytteet pääsevät valumaan pohjan päältä, jolloin kotona sinua saattaa odottaa surullisen näköinen, pelkällä tomaattikastikkeella vuorattu pohja.
Kolmas seikka liittyy juustoon ja öljyyn, jotka pääsevät valumaan leikattujen pizzasiivujen liottamaan pizzalaatikon pohjaa.
Päästäksesi nauttimaan pizzasta täysin rinnoin, leikkaa pizza vasta kotona, juuri ennen syömistä. Tällä vinkillä pizzasi pysyy yhtä hyvänä, kuin olisit syönyt sen ravintolassa paikan päällä.
Lähde: TheKitchn
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta