Suurin virhe, jonka voit tehdä noutopizzan kanssa – muista tämä seuraavaa pizzeria-reissua varten
Yhdellä helpolla keinolla pidät mukaan ottamasi pizzan herkullisena aina ravintolasta kotisohvalle saakka.
Miltä näyttäisi, jos pizza saapuisi kotiisi dronella? Katso pätkä Pizza-Onlinen kokeilusta videolta.
Pizzan noutaminen kotiin pitkän päivän päätteeksi on yksi elämän nautinnollisimmista hetkistä. Riippumatta siitä, kuinka kaukaa tai minkälaisen pizzan kotiisi noudat, on olemassa yksi asia, jota noutopizzojen kohdalla kannattaa ehdottomasti välttää. Ja tämä asia on pizzan leikkaaminen.
Jos mahdollista, pyydä pizzeriaa pitämään pizzasi kokonaisena ja leikkaa se paloiksi vasta kotona.
Kolme hyvää syytä puhuvat neuvon puolesta
Tähän neuvoon liittyy muutamakin eri syy. Ensinnäkin, hyvin harvassa pizzeriassa pizza leikataan osiin kunnolla pohjia myöten. Yleensä asiakas joutuu joka tapauksessa käyttämää veistä tai pizzaleikuria saadakseen pizzastaan käteen sopivia annospaloja.
Toiseksi, pizzan leikkaaminen johtaa yleensä siihen, että täytteet pääsevät valumaan pohjan päältä, jolloin kotona sinua saattaa odottaa surullisen näköinen, pelkällä tomaattikastikkeella vuorattu pohja.
Kolmas seikka liittyy juustoon ja öljyyn, jotka pääsevät valumaan leikattujen pizzasiivujen liottamaan pizzalaatikon pohjaa.
Päästäksesi nauttimaan pizzasta täysin rinnoin, leikkaa pizza vasta kotona, juuri ennen syömistä. Tällä vinkillä pizzasi pysyy yhtä hyvänä, kuin olisit syönyt sen ravintolassa paikan päällä.
Lähde: TheKitchn
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan