Superrapeat kananugetit syntyvät helposti kotona – ei tarvitse edes uppopaistaa!
Herkulliset kananugetit on helppo tehdä kotona. Superrapeat nugetit syntyvät ilman uppopaistamista.
Kananugetteja on helppo tehdä itse. Nämä nugetit valmistuvat uunissa, joten uppopaistamisen vaivaakaan ei tarvitse nähdä.
Ainekset:
broilerin rintafileitä
2 tl oliiviöljyä
1 dl korppujauhoja
2 rkl pankojauhoja
2 rkl parmesaaniraastetta
1 tl paprikajauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
Leikkaa fileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja pyöräytä öljyssä. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kieritä fileet jauho-mausteseoksessa. Aseta kananpalat uuniritilälle ja paista 20 minuuttia 220 asteessa.
Tarjoile kananugetit kuumina dippikastikkeen kanssa.
Lähde: Foodbeast
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa