Superherkullinen tapa valmistaa popcornit – täydellistä twistiä pekonilla!

popcornit
Shutterstock

Unohda tavallisen tylsät popparit ja testaa tämä pekonirikas versio!

Elokuva-iltasi mullistuvat nyt. Kun tavalliset popcornit kyllästyttävät eikä mieli tee kajota perunalastuihinkaan, on aika testata tätä Always Order Dessert -sivuston pekonia ja suklaata sisältävää popparireseptiä!

VINKKI: Nämä popparit maistuvat kuohuviininkin kera!

Pig Candy Popcornit pekonin ja suklaan kera

Tarvitset:
1 rkl kasvi- tai öliiviöljyä
6 siivua pekonia
1 dl popcornin jyviä
1 tl savustettua paprikaa
1/4 tl cayennea (halutessasi)
1/2 tl mustapippuria rouhittuna
suolaa
3 dl suklaahippuja

Tee näin: Laita suuri kattila keskilämmölle. Lisää öljy ja pekoni ja kypsennä noin 7–10 minuuttia, kunnes rasva on sulanut ja pekoni on rapeaa. Laita pekonisiivut paperipyyhkeillä päällystetylle lautaselle ja anna jäähtyä. Jätä rasva kattilaan.

Nosta lämpöä ja lisää 5 popcorn-jyvää kattilaan. Kypsennä minuutin tai kaksi, kunnes ne poksahtavat, ja lisää sitten loput jyvät. Peitä kattila kannella ja anna jyvien valmistua. Ravista kattilaa koko ajan, kunnes jyvien poksahtelu loppuu.

Siirrä popparit suureen kulhoon ja lisää mausteet. Pilko pekonit joukkoon. Sekoita kunnolla ja lisää vielä suklaahiput joukkoon. Jotkut hipuista sulavat lämpimien popcornien joukkoon, mutta se on vain hyvä!

Tarjoile välittömästi tai anna jäähtyä ja säilö ilmatiiviissä rasiassa korkeintaan 24 tuntia.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!