Superherkullinen jälkiruoka: Hyödynnä joululta ylijääneet piparit ja glögit
Tässä herkullinen tapa hyödyntää joululta ylijääneet piparit ja glögit.
Lojuuko keittiökaapissasi ylimääräisiä glögitölkkejä, eikä mielesi tee enää nautiskella juomaa sellaisenaan pipareiden kera? Helppo ja herkullinen tapa hyödyntää joululta yli jääneet glögit on käyttää juomat leivontaan. Ja vaikka glögiä ei kaapissa tällä hetkellä olisikaan, niin ei hätää: monet kaupat myyvät juomaa nyt hyvillä alennusprosenteilla.
Mitä glögistä voi sitten valmistaa? Kahvipöydän varma hitti on piparipohjaan valmistettu glögi-juustokakku. Tähän herkkuun voit siis hyödyntää myös joululta jääneet piparkakut.
– Mustaherukka- glögijuustokakku on mainio jälkiruokakakku. Voit käyttää mustaherukkamehun tilalla myös valmista, vahvaa glögiä, Hellapoliisi Kati Jaakonen vinkkaa.
Makuja.fi julkaisee viikottain uuden Hellapoliisin herkullisen reseptin. Kaikki Hellapolisiin reseptit löydät täältä.
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje