Joulun ehdoton hittiherkku: Oletko jo testannut glögi-juustokakkua?

Glögi-juustokakku
Glögi-juustokakku on joulunajan ehdoton hittiherkku. MTV

Suussa sulava ja ihanasti joululta maistuva glögi-juustokakku hurmaa vuodesta toiseen. Oletko sinä jo testannut tätä hittireseptiä?

Glögi-juustokakku nousee vuosittain MTV:n Makuja.fi-ruokasivuston yhdeksi suosituimmista jouluresepteistä. Syitä suureen susoioon ei tarvitse pitkään pohtia: kakku maistuu yksinkertaisesti vastustamattoman hyvältä ja sen valmistaminen on yksinkertaista.

Glögi-juustokakun rapsakka keksipohja syntyy tietysti jouluiseen tyyliin pipareista. Mehevän tuorejuustotäytteen kruunaa sen sijaan komea glögikiille. Kiilteen kanssa kannattaa olla tarkkana: glögiä ei missään nimessä kannata kaataa kakun päälle kuumana, sillä silloin tuorejuustotäyte sulaa ja lopputulos ei välttämättä ole maailman näyttävin.

KATSO RESEPTI: Glögi-juustokakku

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.