Joulun ehdoton hittiherkku: Oletko jo testannut glögi-juustokakkua?

Glögi-juustokakku
Glögi-juustokakku on joulunajan ehdoton hittiherkku. MTV

Suussa sulava ja ihanasti joululta maistuva glögi-juustokakku hurmaa vuodesta toiseen. Oletko sinä jo testannut tätä hittireseptiä?

Glögi-juustokakku nousee vuosittain MTV:n Makuja.fi-ruokasivuston yhdeksi suosituimmista jouluresepteistä. Syitä suureen susoioon ei tarvitse pitkään pohtia: kakku maistuu yksinkertaisesti vastustamattoman hyvältä ja sen valmistaminen on yksinkertaista.

Glögi-juustokakun rapsakka keksipohja syntyy tietysti jouluiseen tyyliin pipareista. Mehevän tuorejuustotäytteen kruunaa sen sijaan komea glögikiille. Kiilteen kanssa kannattaa olla tarkkana: glögiä ei missään nimessä kannata kaataa kakun päälle kuumana, sillä silloin tuorejuustotäyte sulaa ja lopputulos ei välttämättä ole maailman näyttävin.

KATSO RESEPTI: Glögi-juustokakku

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja