Superhelppo marjapiirakka, jonka voi tehdä mistä tahansa marjoista – oletko jo testannut?

Näin teet herkullisen Maisemakahvilan raparperipiirakan 3:00 Näin teet herkullisen Maisemakahvilan raparperipiirakan
KATSO MYÖS VIDEO: Myös Maisemakahvilan piirakka on varma hitti. Testaa suosittu ohje ja vaihda raperperit vaikka omenoiksi tai marjoiksi.

Kävitkö puolukkametsässä, tai onko sinulla kenties mustikoita, herukoita tai vadelmia? Sujauta ne kaikkien aikojen helpoimpaan marjapiirakkaan, joka on hitti vuodesta toiseen. 

Superhelppo marjapiirakka valmistuu käden käänteessä, eikä vaadi sen kummempia leivontavälineitä. Kesä- ja syyssesonkiin sopivan marjapiirakan voi valmistaa mistä tahansa tuoreista marjoista, tai vallan hyvin myös pakastemarjoista. 

Kokki Marcos Gois valmisti herkullisen marjapiirakan alun perin Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa syyskuussa 2017. Gois käytti piirakkaan tuolloin  puolukoita.

– Jos et pidä puolukoista, voit korvata ne myös esimerkiksi mustikoilla tai omenoilla, Gois vinkkasi tuolloin.

Helposta piirakkareseptistä muodostui tuolloin nopeasti hitti MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla, ja lukijat rakastavat sitä edelleen.

Marjapiirakan valmistamiseen ei tarvita vatkainta tai mitään muutakaan sen ihmeellisempää työvälinettä. 

 

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran syyskuussa 2021.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.