Superhelppo arkiruoka broilerin rintafileistä – 20 minuutin reseptillä taatusti mehukas lopputulos

7:58 Kari Aihinen ja Matinkylän kana

Nämä broilerin rintafileet syntyvät uunissa lähes itsestään, ja helppoudestaan huolimatta lopputulos on taatusti mehevä.

Oletko jo kokeillut Kari Aihisen broilerireseptiä? Katso ohjeet videolta. 

Broilerin rintafileet ovat ruokaa, joka maistuu koko perheelle! Tällä helpolla ja nopealla reseptillä rintafileistä paistuu parissa kymmenessä minuutissa mehukkaita ja maultaan ihanan sitruksisia.

Tämän superhelpon reseptin juju piilee kolmessa ainesosassa; voissa, sitruunan kuoressa ja pippurissa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä ainesosat levitetään fileiden päälle ennen kypsentämistä. 

Voit valmistaa ruoan joko nahallisista tai nahattomista fileistä.

Sitruuna-pippuribroileri (4 annosta)

4 luutonta broilerin rintafileetä
3 rkl voita
2 sitruunan kuori raastettuna
suolaa ja pippuria

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Laita fileepalat uunivuokaan ja voitele voilla. Ripottele päälle sitruunan kuori ja mausteet. Paahda uunissa 20 minuuttia. Anna broilerin vetäytyä 15 ennen tarjoilua.

Voit tarjoilla broilerin fileet valitsemasi lisukkeen, kuten salaatin, paistettujen vihannesten tai vaikkapa riisin kera. 

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja