Superhelppo arkiruoka broilerin rintafileistä – 20 minuutin reseptillä taatusti mehukas lopputulos
Nämä broilerin rintafileet syntyvät uunissa lähes itsestään, ja helppoudestaan huolimatta lopputulos on taatusti mehevä.
Oletko jo kokeillut Kari Aihisen broilerireseptiä? Katso ohjeet videolta.
Broilerin rintafileet ovat ruokaa, joka maistuu koko perheelle! Tällä helpolla ja nopealla reseptillä rintafileistä paistuu parissa kymmenessä minuutissa mehukkaita ja maultaan ihanan sitruksisia.
Tämän superhelpon reseptin juju piilee kolmessa ainesosassa; voissa, sitruunan kuoressa ja pippurissa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä ainesosat levitetään fileiden päälle ennen kypsentämistä.
Voit valmistaa ruoan joko nahallisista tai nahattomista fileistä.
Sitruuna-pippuribroileri (4 annosta)
4 luutonta broilerin rintafileetä
3 rkl voita
2 sitruunan kuori raastettuna
suolaa ja pippuria
Lämmitä uuni 225 asteeseen. Laita fileepalat uunivuokaan ja voitele voilla. Ripottele päälle sitruunan kuori ja mausteet. Paahda uunissa 20 minuuttia. Anna broilerin vetäytyä 15 ennen tarjoilua.
Voit tarjoilla broilerin fileet valitsemasi lisukkeen, kuten salaatin, paistettujen vihannesten tai vaikkapa riisin kera.
Lähde: Popsugar
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan