Mainos

Suosio yllätti Hartwallin – vappuna turha haaveilla Karjalan 100-packista: "Tavara loppui muutamassa tunnissa"

Hartwallin kohuttu uutuustuote, sadan oluen suurpakkaus on yllättänyt suosiollaan. Tietyissä kaupoissa tuote myytiin loppuun vain muutamassa tunnissa.

Makuja.fi uutisoi huhtikuun alussa Hartwallin aprillipäivänä lanseeratun uutuustuotteen, Karjalan 100-packin olevan pilan sijaan ihan oikea tuote.

– Kyllä se on ihan oikea tuote, jota on jo myynnissä isoissa kaupoissa, Hartwallin viestintäpäällikkö Hanna Leppäniemi kertoi huhtikuun alussa.

Hyvin pian kävi selväksi, että sadan oluen jättipakkaukset tullaan viemään käsistä. Nyt Hartwallilta vahvistetaan, että tuotetta ei ole toistaiseksi saatavilla – ja syy tähän on hurjaksi yltynyt kysyntä.

– Karjala 100-packit on kaupoista loppu. Kysyntä oli niin hurjaa, että kaikki 100-packit myytiin kaupoista ulos muutamassa päivissä. Joissain kaupoissa kävi sellainen kuhina, että tavara loppui muutamassa tunnissa, Karjala-oluen tuotepäällikkö Pekko Koski kertoo.

Koski vahvistaa, että vielä vappunakaan kohuttua tuotetta ei saada kauppoihin.

– Vapuksi Karjala 100-packejä ei saada kauppoihin, mutta onhan tässä kesällä muitakin isoja juhlia. Josko sinne saataisiin vielä erä, Koski toivoo.

 ***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja