Suomen McDonald'silta yllätysveto: Kumoaa nyt ruokauskomuksia – tämä on totuus kananuggeteista
McDonald’s on avannut Kysy ruoasta -sivuston, jonka tavoitteena on jakaa oikeaa tietoa McDonald’sin ruoasta ja kumota virheellisiä uskomuksia.
McDonald’sin ruokaan liittyy edelleen uskomuksia ja myyttejä. Tänään avatun Kysy ruoasta -sivuston tavoitteena on jakaa oikeaa tietoa McDonald’sin ruoasta ja kumota virheellisiä uskomuksia ja perättömiä kaupunkitarinoita.
"Aika ajoin maailmalla liikkuu kummia huhuja ruoastamme. Sellaistakin on epäilty, että Chicken McNuggets -kanapaloja ei tehtäisi kunnon kananlihasta tai miniporkkanamme kasvatettaisiin nysiksi pimeässä. Tai että valkoiset kananmunat olisivat itse asiassa ruskeita, mutta niistä on pesty väri pois. Tai pitkät ranskalaiset perunat tehtäisiin metrin mittaisista perunoista. Älä usko kaupunkitarinoihin" , McDonald'sin uudella sivustolla julistetaan.
– Ruoastamme liikkuu välillä uskomattomia kaupunkitarinoita. Haluamme kannustaa asiakkaitamme kysymään faktaa ruoastamme. Pyrimme samalla parantamaan vastausnopeuttamme meille ja asiakkaillemme tärkeässä asiassa, ja siksi avasimme oman kanavan ruokaamme liittyville kysymyksille, taustoittaa McDonald’sin markkinointijohtaja Christoffer Rönnblad sivuston tavoitetta.
McDonald'sin mukaan ruokamyyttien kumoaminen vaatii yritykseltä kärsivällisyyttä.
– McDonald’sin ruokaan liittyy erilaisia myyttejä ja uskomuksia. Haluamme korjata näitä uskomuksia oikeilla tiedoilla. Esimerkiksi McNuggets-kanapalat valmistetaan kanojen rintafileistä, joita ei missään vaiheessa hienonneta tahnaksi, kuten usein luullaan, kertoo McDonald’sin laatupäällikkö Stiina Rasimus-Sahari.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti