Suomen McDonald'silta yllätysveto: Kumoaa nyt ruokauskomuksia – tämä on totuus kananuggeteista

mcdonald's
Suomen McDonald's kumoaa nyt ruokauskomuksia netissä. Shutterstock

McDonald’s on avannut Kysy ruoasta -sivuston, jonka tavoitteena on jakaa oikeaa tietoa McDonald’sin ruoasta ja kumota virheellisiä uskomuksia.

McDonald’sin ruokaan liittyy edelleen uskomuksia ja myyttejä. Tänään avatun Kysy ruoasta -sivuston tavoitteena on jakaa oikeaa tietoa McDonald’sin ruoasta ja kumota virheellisiä uskomuksia ja perättömiä kaupunkitarinoita.

"Aika ajoin maailmalla liikkuu kummia huhuja ruoastamme. Sellaistakin on epäilty, että Chicken McNuggets -kanapaloja ei tehtäisi kunnon kananlihasta tai miniporkkanamme kasvatettaisiin nysiksi pimeässä. Tai että valkoiset kananmunat olisivat itse asiassa ruskeita, mutta niistä on pesty väri pois. Tai pitkät ranskalaiset perunat tehtäisiin metrin mittaisista perunoista. Älä usko kaupunkitarinoihin" , McDonald'sin uudella sivustolla julistetaan.

–  Ruoastamme liikkuu välillä uskomattomia kaupunkitarinoita. Haluamme kannustaa asiakkaitamme kysymään faktaa ruoastamme. Pyrimme samalla parantamaan vastausnopeuttamme meille ja asiakkaillemme tärkeässä asiassa, ja siksi avasimme oman kanavan ruokaamme liittyville kysymyksille, taustoittaa McDonald’sin markkinointijohtaja Christoffer Rönnblad sivuston tavoitetta.

McDonald'sin mukaan ruokamyyttien kumoaminen vaatii yritykseltä kärsivällisyyttä.

– McDonald’sin ruokaan liittyy erilaisia myyttejä ja uskomuksia. Haluamme korjata näitä uskomuksia oikeilla tiedoilla. Esimerkiksi McNuggets-kanapalat valmistetaan kanojen rintafileistä, joita ei missään vaiheessa hienonneta tahnaksi, kuten usein luullaan, kertoo McDonald’sin laatupäällikkö Stiina Rasimus-Sahari.

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja