Suomalaisvodkille huippupalkinnot arvostetussa juoma-alan kilpailussa: "Olemme laadussa ehdottomasti maailman kärkeä"

Tältä näyttää Koskenkorvan tehtaalla 1:36 Tältä näyttää Koskenkorvan tehtaalla

Altian Koskenkorva ja Lignell & Piispasen Gustav-vodka voittivat useita palkintoja kansainvälisessä vodkakilpailussa.

VIDEO: Tältä näyttää Koskenkorvan tehtaalla.

Arvostetuissa The Global Spirits Masters -kilpailussa nähtiin suomalaismenestystä, kun tynnyrikypsytetty Koskenkorva Vodka Sauna Barrel voitti korkeimman tason Master-palkinnon maustettujen vodkien sarjassa.

Lisäksi maustamaton Koskenkorva Vodka Original voitti kultaa skandinaavisten vodkien sarjassa sekä Koskenkorva Foraged Vodka kultaa maustettujen vodkien sarjassa.

– Koskenkorva Sauna Barrel on saanut inspiraationsa Koskenkorvan kylässä sijaitsevasta vanhasta savusaunasta. Halusimme luoda aivan uudenlaisen vodkan, joka sivuaa jopa viskien makumaailmaa. Olen erittäin iloinen, että innovaatiomme huomioidaan myös kansainvälisesti, sanoo Altian väkevien juomien markkinointijohtaja Suvi Reinikkala.

Kolme palkintoa Kuopiolaiselle perheyritykselle

Myös suomalainen tislaamo Lignell & Piispanen voitti useita palkintoja The Vodka Masters -kilpailussa. 

Kukin Lignell & Piispasen kolmesta Gustav vodkasta voitti yhden Global Spirits Mastersin maineikkaista palkinnoista. Gustav Dill Vodka voitti Master -palkinnon, Gustav Arctic Vodka Gold-palkinnon ja Gustav Blueberry Vodka Silver -palkinnon.

– Nämä palkinnot muiden palkintojen ohella kertovat meille ja koko henkilöstöllemme ja tuotekehitystiimillemme, että teemme oikeita asioita ja teemme ne erittäin hyvin, kertoo perheyhtiön toimitusjohtaja Harri Nylund.

– Olemme osoittaneet Gustav Vodkilla, että olemme laadussa ehdottomasti maailman kärkeä, Nylund jatkaa.

The Global Spirits Masters -kilpailu on maailman ainoa vahvojen alkoholijuomien kilpailu, jossa tuotteet maistetaan sokkona ja jossa käytetään täysin itsenäisiä ja puolueettomia asiantuntijatuomareita. Kilpailussa on 18 eri kategoriaa, minkä ansiosta kutakin alkoholijuomatyyppiä voidaan arvioida huolellisesti ja erikseen. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!