Suomalaiskauppojen myyntikikka toimi: Aliarvostetun herkun myynti 13-kertaistui
S-ryhmän tietyissä ruokakaupoissa lanseerattu kuukauden satokausituotteiden entistä parempi esillepano on tuottanut hedelmää, ja suomalaiset ovat ottaneet syyskauden hedelmät ja vihannekset entistä paremmin vastaan.
Prismoissa ja S-marketeissa lokakuun alussa lanseeratut Kuukauden satokausituotteet ovat käyneet Suomessa kaupaksi jopa paremmin kuin odotettiin.
Näin merkittävästi sesonkituotteiden myynti kasvoi:
Kotimaisen päärynän myynti kolminkertaistui
Kotimaisen kyssäkaalin myynti nelinkertaistui
Kotimaisen omenan myynti kasvoi kolmanneksella
Myskikurpitsaa myytiin viime vuoteen verrattuna kuusinkertainen määrä
Kotimaisen lehtikaalin myynti kasvoi 60 prosenttia.
Myyntiluvut ovat viikoilta 41–44 ja vertailu on suoritettu viime vuoden samaan ajanjaksoon.
Suomalaiset innostuivat hyödyntämään kurpitsaa
Lokakuun alusta saakka tietyissä suomalaisissa ruokakaupoissa syyskauden satokausituotteet ovat olleet entistä paremmin esillä. Tuotteiden yhteydessä on myös annettu vinkkejä ja tietoa siitä, kuinka raaka-aineita kannattaisia kotona hyödyntää. Erityisesti kurpitsat löysivät tämän kokeilun myötä tiensä suomalaiskeittiöihin, sillä niiden myynti pomppasi peräti 13-kertaiseksi viime vuoteen verrattuna.
– Huomaa, että suomalaiset haluavat syödä sesonkien mukaisesti ja ovat innokkaita kokeilemaan myös uutta. On ilo huomata, että asiakkaat todella arvostavat apuamme satokauden parhaiden kasvisten esiinnostamisessa. Myös oma porukkamme konttorilla ja myymälöissä on suurella innolla mukana, tuoretuotteista vastaava ryhmäpäällikkö Antti Oksa iloitsee.
Lähde: Patarumpu.fi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti