0:23

Suomalaisillekin tuttu pizzaketju vaihtoi nimensä – taustalla varsin merkittävä syy

Videolla esitellään uusi tapa kuljettaa pizzaa kotiin.

Suomalaisillekin tuttu Pizza Hut -ketju on vaihtanut väliaikaisesti nimeään kunnioittaakseen amerikkalaisen jalkapallon supertapahtumaa, Super Bowlia.

Suosittu pizzeriaketju Pizza Hut on ensimmäistä kertaa NFL-kauden päätösottelu Super Bowlin virallinen yhteistyökumppani. Kunnioittaakseen tätä varsinkin Yhdysvalloissa merkittävää urheilutapahtumaa, pizzaketju on vaihtanut väliaikaisesti nimensä Pizza Hut Hutiksi.

Uusi nimi juontaa juurensa huudahdukseen, jota pelaajat stereotyyppisesti huutavat peliin valmistautuessaan; hut, hut, hike!

– Se on merkittävin päivä vuodesta NFL:lle ja merkittävin päivä vuodesta Pizza Hutille, ketjun brand officer Marianne Radley kommentoi Nation's Restaurant News -sivustolle. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Päivästä tekee ketjulle merkittävän etenkin tieto siitä, että pizza on tutkitusti yksi suosituimmista Super Bowlin aikana nautituista ruoista. Pizza Hutin odotetaankin myyvän 2 miljoonaa pizza urheilutapahtuman aikana.

"Tämä on nerokasta" 

Sosiaalisessa mediassa nimenmuutos on herättänyt tunteita puolesta ja vastaan. Osa ihmisistä on ilmaissut riemunsa ketjun neronleimauksesta.

– Rakastan sitä, eräs Twitter-käyttäjä iloitsee.

– Tämä on nerokasta, toisessa kommentissa kiitellään.

Kaikki eivät kuitenkaan ole ottaneet ketjun tempausta yhtä ilolla vastaan. Osasta kommenteista paistaa tylsistyminen koko urheilutapahtumaa kohtaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä on tylsin twiitti, jonka olen koskaan lukenut, Twitterissä todetaan.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun ketjut ovat muuttaneet nimiään urheilutapahtuman kunniaksi. Muun muassa yhdysvaltalainen ravintolaketju IHOP muutti viime vuonna nimensä IHOBiksi.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja