Suomalaisten suosikkilikööri saa rinnalleen kolme jännittävää uutuutta – maistuisiko purkan tai polkkakarkin makuinen shotti?

Kurkista Valkia-kuohuviinin valmistukseen 2:41 Kurkista Valkia-kuohuviinin valmistukseen

Piparminttulikööri Minttu on saanut tuoteperheeseensä kolme uutta jäsentä; lakritsin, polkan ja purukumin makuiset shotit.

Videolta pääset kurkistamaan, miltä näyttää Koskenkorvan tehtaalla. 

Kesällä uutisoimme brittiläisestä Hubba Bubba -ginistä, joka herätti lukijoissa nostalgisia muistoja. Karkin makuiset juomat ovat selvästi tekemässä läpimurtoaan, sillä nyt suomalaisille tutun piparminttuliköörin tuoteperheeseen on saatu kolme uutta, makeisista inspiraationsa saanutta makua.

Uuden Minttu Twist -shottisarjan maut ovat lakritsi, polkka ja purukumi. Juomavinkki-sivuston mukaan kaikkien juomauutuuksien makumaailma pohjautuu aitoon ja alkuperäiseen Minttu Peppermintiin.

Vastaa matala-alkoholisten juomien trendiin

Mutta toisin kuin alkuperäinen 35-prosenttinen Minttu, nämä uutuudet sisältävät alkoholia huomattavasti vähemmän, vain 16 prosenttia. Uutuudet vastaavat valmistajan mukaan matala-alkoholisten juomien kysyntään.

– Varsinkin viinien ja oluiden osalta matala-alkoholisuus on ollut trendinä jo jonkin aikaa, mutta näemme kysynnän kasvavan myös shottien osalta, Brand manager Pia Hägglöf kertoo Pernord Ricard -juomabrändin julkaisemassa tiedotteessa.

Uutuudet ovat herättäneet kiinnostusta etenkin Ruotsissa, jossa useat uutissivustot ovat uutisoineet makumaailmaltaan jännittävistä uutuuksista. Naapurimaassamme shottisarja on ollut myynnissä Systembolagetissa syyskuun ensimmäisestä päivästä lähtien. Suomessa kyseinen tuote on vielä ainoastaan ravintoloiden ostettavissa. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja