Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Suomalaiselta ravintolajätiltä ennenkuulumaton veto – yhdelle työntekijälle joka päivä 500 euron bonus

NoHo Partners kannustaa asiakkaitaan osallistumaan ravintolatähtiensä palkitsemiseen
NoHo Partners kannustaa asiakkaitaan osallistumaan ravintolatähtiensä palkitsemiseenMTV
Julkaistu 17.05.2019 09:41

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Suomalainen ravintolakonserni NoHo Partners on päättänyt aloittaa työntekijöidensä palkitsemisen ennenkuulumattomalla tavalla. 

Ravintolayhtiö NoHo Partners tiedottaa kehittävänsä suomalaista ravintolakulttuuria panostamalla jatkossa entistä enemmän henkilöstöönsä sekä asiakaspalvelun laatuun. Yhtiö aikoo huomoida osaajansa vuoden jokaisena päivänä 500 euron "Sinä olet tähti" -palkkiolla.

Tavoitteena on antaa tunnustusta henkilöstölle hyvin tehdystä työstä ja tarjota asiakkaille yhä laadukkaampia ravintolaelämyksiä. Yhtiö haluaa parantaa ravintolaosaajien arvostusta sekä kannustaa suomalaisia positiivisen palautteen antoon.

– Ravintoloiden asiakaskokemuksessa palvelu ja tunnelma on kaikki kaikessa. Erinomainen ruoka ei yksinään riitä. Tunnelma syntyy ihmisten kohtaamisesta ja vuorovaikutuksesta. Henkilökuntamme ravintoloissa tekee tämän eteen uskomatonta työtä aamusta iltaan. Haluamme jatkossa palkita entistä näkyvämmin onnistuneet kohtaamiset ja nostaa ravintola-ammattilaisten arvostusta. Samalla kannustamme kaikkia asiakkaitamme mukaan kehittämään suomalaista ravintolapalvelukulttuuria, kehottaa NoHon toimitusjohtaja Aku Vikström

Vastine Suomesta puuttuvalle tippikulttuurille

NoHo Partners seuraa ravintoloidensa asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti erilaisilla mittauksilla. Yhtiössä uskotaan, että asiakastyytyväisyys nousee entisestään, kun henkilökunta on motivoitunutta ja osaavaa. 

Palkitseminen on osaltaan vastine Suomesta puuttuvalle tippikulttuurille.

– Suomalaisille ei ole kovinkaan tyypillistä palkita hyvästä ravintolapalvelusta juomarahalla. Haluamme vaikuttaa tähän ja huomioida osaajiamme yhdessä asiakkaiden kanssa uudella tavalla, toteaa NoHo Partnersin henkilöstöjohtaja Anne Kokkonen.

Kokkosen mukaan 500 euron arvoisen ylimääräisen palkkion työstään voi saada kuka tahansa konsernissa työskentelevä. 

– Kyseessä voi olla kokki, tarjoilija, tiskari, blokkari, lipunmyyjä, ravintolapäällikkö, myyntihenkilö, järjestyksenvalvoja tai vaikka DJ.

Noho Partners -ravintolayhtiöön kuuluu noin 220 ravintolaa.

Lisää aiheesta:

Yllätysuutinen Michelin-ravintola OlostaFood Camp perustaa Suomeen ainutlaatuisen ruokaverkoston – yksinkertainen idea voi mullistaa tulevaisuuden syömisen: "Suomessa on aivan hirveän iso tarve sille"Turkulainen Heli halusi pelastaa paikalliset ravintolat ahdingolta ja nyt liikkuu ruoka kotiovelle: "Ei voi vain seisoa tumput suorina ja katsoa vierestä" Ravintolayritys yllättää: Perustaa Suomeen ravintoloitsija-akatemian – mukana alan huippunimiä!Huippuammattilaiset yhdistävät voimansa – Helsingin paraatipaikalle täysin uudenlainen ravintolaPalkittu tarjoilija tyrmää epäsiistit tarjoilijat: "Onko unohtunut, että tapaamme työssämme useita ihmisiä ensimmäistä kertaa?"
RavintolatMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ravintolat
  • 17.10.07:55
    Ruoka

    Jesse odotti Foodoran tilausta lähes kaksi tuntia – taustalta paljastui erikoinen toimintatapa: "Kusevat ravintoloiden muroihin"

  • 9.10.17:04
    Espoo

    IL: Alaston nuori nainen tuli espoolaisravintolaan kesken lounaan ja alkoi huutaa

  • 9.10.16:19
    Ruoka

    Taas yksi tunnettu ravintolayhtiö ongelmissa

  • 9.10.12:02
    Juomat

    Top 50 -listaus: Maailman parhaat baarit on valittu

  • 8.10.10:44
    Ruoka

    Huippukokin vinkki: "Nostaa monet arkiruoatkin heti vähän ravintolamaisemmaksi"