Mainos
Mainos

Suomalainen hittitempaus tulee taas: Nyt voit lahjoittaa jouluaterian vähävaraiselle perheelle

Ruokajakeluyhtiö Wolt uusii viime vuotisen, hitiksi nousseen jouluateria-tempauksensa. Kampanjan avulla suomalaiset voivat tänä vuonna ostaa jouluaterian vähävaraiselle perheelle.

Suomalaisilla on taas mahdollisuus jakaa joulumieltä ja lahjoittaa jouluateria sitä tarvitsevalle perheelle. Woltin kampanjassa on tänä vuonna tavoitteena lahjoittaa yli 2500 ateriaa Hopen avun piiriin kuuluville perheille pääkaupunkiseudulla sekä Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Joensuussa, Kajaanissa, Kokkolassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Lohjalla, Mikkelissä, Oulussa, Porissa, Rovaniemellä, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Jouluaterioiden tarve on mitoitettu yhdessä Hopen kanssa, ja ateriat jaellaan perheille jouluviikolla.

Viime vuonna Woltin jouluateria-tempaus ylitti kaikki odotukset ja nousi valtavaksi hitiksi. Silloin ateriat jaettiin kodittomille Vailla Vakinaista Asuntoa ry:n kautta.

– Ihmisiltä ei puutu joulumieltä, kun auttaminen on helppoa ja konkreettista. Avasimme Woltiin kaupan, josta pystyy ostamaan kodittomalle vitosella jouluaterian. Nyt meillä on positiivinen ongelma, kun lahjoittajia on yli 2500. Monet ovat lahjoittaneet jopa kymmenenkin ateriaa, riemuitsi tuolloin Woltin perustajaosakas Juhani Mykkänen.

Suomalaisten joulumielen ja lahjoitusten ansiosta ruokaa riitti kodittomille lopulta koko vuodeksi. Aterioita lahjoitettiin yli 13 500 eli 35 000 euron edestä.

Tänä vuonna Woltin jouluateriat lahjoitetaan vähävaraisille perheille.

– Vain 10 eurolla voit ostaa vähävaraiselle perheelle aterian, johon kuuluu esim. laatikoita, kinkkua, rosollia, kahvia, mausteita, hilloa, makeaa ja suolaista naposteltavaa sekä juomia noin 40 euron arvosta. Kumppaneidemme Elovenan, Hartwall Jaffan, Pauligin ja Saarioisen ansiosta voimme tarjota paketin näin edullisesti, ja DB Schenker toimittaa ruoat perille. (otta apua saadaan mahdollisimman monelle perheelle, pakettien sisältö saattaa vaihdella paikkakunnasta riippuen kylmäkuljetusvaatimusten takia, Woltin Facebook-sivuilla kerrotaan.

***

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja