Suolakurkkuresepti, jota on katsottu jo yli 100 000 kertaa – kokeiltuasi ymmärrät miksi

paistetut suolakurkut
Uppopaistetut suolakurkut ovat tämän hetken hittiruokaa. Shutterstock

Suolakurkku on tämän hetken hittiruokaa parhaimmillaan. Superherkullinen lopputulos syntyy, kun suolakurkkuviipaleet leivitetään ja uppopaistetaan. 

Suolakurkku on mielipiteitä jakava herkku, jota joko vihaa tai rakastaa. Suolakurkun vihaajat saattavat vaihtaa mieltään, kun heille tarjoillaan ruokalajia, jossa suolakurkkuviipaleet paistetaan upporasvassa ja tarjoillaan majoneesin kera. 

Uppopaistetut suolakurkut ovat nousseet varsinaiseksi somehitiksi, ja pelkästään Pinterestissä yli 100 000 ihmistä on tallettanut tämän herkkureseptin itselleen. 

Suolakurkkuihin liittyvät reseptit nousussa 

Alun perin hitiksi noussut resepti on peräisin All She Cooks -blogista. Aluksi viipaloidut suolakurkut jauhotetaan muun muassa oreganoa ja cayenne-pippuria sisältävällä jauhoseoksella, jonka jälkeen suolakurkut upotetaan kuumaan öljyyn.

Kun kurkut on uppopaistettu kullanruskeiksi, ne tarjoillaan kastikkeella, joka koostuu majoneeesista, piparjuuresta, ketsupista ja cajun-mausteesta.

Reseptiin ihastuneet käyttäjät ovat kokeilun jälkeen jakaneet omia vinkkejään suolakurkkujen tarjoiluun. Osa kommentoijista on ehdottanut, että suolakurkut tulisi laittaa jääkaappiin ennen paistamista, mutta monet ajattelevat, että resepti on täydellinen sellaisenaan.

– Yllättävän mahtava maku. Yksinkertainen resepti, jolta en odottanut paljoa, eräs kommentoija totesi.

Uppopaistetut suolakurkut eivät suinkaan ole ainoa suolakurkkuresepti, mikä ihmisiä tuntuu tällä hetkellä kiinnostavan. Suolakurkut ylipäätään ovat raaka-aine, johon liittyviä reseptejä netistä metsästetään. Pinterestin mukaan suolakurkkuihin liittyvät reseptit ovat lisääntyneet sivustolla 114 prosentilla vuoden aikana.

Lähde: Refinery29

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat