Mainos
Mainos

Suklaa & Pähkinäkinuski palkittiin parhaana jäätelönä: Kolme kaveria tuplavoittoon Suomen ensimmäisissä VegeAwardseissa

Kolme kaveria kahmi palkintoja Suomen ensimmäisissä VegeAwardseissa.

Vegaanisten tuotteiden suosio on kasvanut viime vuosina kovaa tahtia, ja myös sekasyöjät ovat yhä kiinnostuneempia vegaanisista vaihtoehdoista. Tämä näkyi myös VegeAwardseissa, jotka järjestettiin Suomessa nyt ensimmäistä kertaa. VegeAwardseissa palkittiin niin vaikuttajia, ruokainnovaatioita kuin maistuvimpia vegaanituotteita.

Kolmen Kaverin Jäätelö on suomalainen yritys, jonka perustivat Heikki Huotari, Ilkka Wikholm ja Sauli Saarnisto vuonna 2012. Yritys valmistaa jäätelöä ilman keinotekoisia maku-, väri- ja säilöntäaineita. 

VegeAwardseissa äänesti lähes 7000 henkilöä, ja vaikka ääniä saivat kaikki ehdokkaat, koko kisan ehdottomaksi äänikuninkaaksi nousi 3 Kaverin Suklaa & Pähkinäkinuskijäätelö. Jäätelö sai omassa kategoriassaan yli puolet kaikista annetuista äänistä. 

– Tämä on meille suuri kunnia, varsinkin kun vegaanisten tuotteiden kehitykseen lähdettiin ilman aiempaa kokemusta ja tietämystä, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Heikki Huotari.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuluttajien toiveesta lähteneen idean vegaanijäätelöiden kehitykselle voidaan sanoa onnistuneen todella hyvin. 

– He toivoivat överiherkkua, eivät porkkanaraastejäätelöä. Suklaa & Pähkinäkinuskin nimikin jo kertoo, että tässä on jäätelö kaikilla herkuilla, kuvailee tuotekehityksestä vastaava Sauli Saarnisto.  

Parhaan jäätelön tittelistä kisasivat 3 Kaverin jäätelön lisäksi Ben & Jerry’s, Jymy, Ingman sekä Tötterön aika jännä. 

Toimitusjohtaja: Brändi kehittynyt itsestään

Lisäksi 3 Kaveria palkittiin Vuoden brändi 2018 -tittelillä. Ehdolla parhaaksi brändiksi olivat 3 Kaverin lisäksi Oatly, Gold & Green Foods, Ben & Jerry’s sekä Jalotofu.

– Todella upeita brändejä kaikki. Meidän brändimme on kehittynyt vähän itsestään, ilman sen kummempia suunnitelmia. Mukava huomata, että niin moni jakaa samanlaisia arvoja ja ajatuksia, toteaa Huotari.

Lähde: 3Kaveria

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.