Solero, Magnum, Panda – jäätelöjätti poistaa yllättäen valikoimistaan 8 suosikkituotetta
Jäätelöbrändi GB Glace on ilmoittanut lopettavansa kahdeksan jäätelötuotteen myymisen ainakin Ruotsissa, uutisoi ruotsalaislehti Mitt Kök. Joukossa on vanhoja suosikkeja, kuten Solero Exotic, Magnum White ja Panda Lakritsi.
Ruotsalaismedioissa kohistaan jo tulevasta jäätelökesästä. Uusien tuotteiden lanseeraus tarkoittaa valitettavasti myös sitä, että joitakin vanhoja tuotteita poistetaan kokonaan markkinoilta.
Kahdeksan jäätelöä poistuu valikoimista ainakin Ruotsissa
Ruotsalaisen ruokalehti Mitt Kökin mukaan Unileverin jäätelöbrändi GB Glace aikoo poistaa myynnistä yhteensä kahdeksan suomalaisillekin tuttua tuotetta vuonna 2016.
Nämä jäätelöt poistuvat GB Glacen valikoimista vuonna 2016:
Solero Exotic
Magnum Black Espresso
Magnum Yoghurt Fresh
Magnum White
Marabou Schweizernöt
Cornetto Peanut Butter Love
Panda Lakritsi
Calippo Shots Lemon & Cola
Lopetettavien tuotteiden joukossa on muun muassa Solero Exotic, Magnum White ja Panda Lakritsi.
Makuja.fi ei tavoittanut vielä Unileverin edustajaa kommentoimaan asiaa Suomen tilanteesta.
Lähde: Mitt Kök
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan