Söisitkö? Suomalaisgrilli myy järjetöntä Sydänkohtaus-annosta: "Jotain mättöä ja paljon"

Lahden Torigrilli sydänkohtaus grilli annos
Sydänkohtaus-annos sisältää arviolta 7000 kilokaloria. Lahden Torigrilli

Lahtelaisgrillissä myynnissä oleva uutuusannos on melkoinen kaloripommi.

Lahden Torigrilliltä voi nyt tilata itselleen ikioman Sydänkohtauksen – tarkemmin ottaen se on kyllä tarkoitettu jaettavaksi:


Jos päivitys ei näy, katso se täältä.

– Suuren yleisön pyynnöstä, olemme suunnitelleet "jotain mättöä ja paljon" -annoksen. Siinä on reilusti ranuja, grillimakkaraa, kebablihaa, kananmunia ja pekonia. Komeuden kruunaa sinappi, ketsuppi, sipuli ja kurkkusalaatti sekä omavalintaiset majoneesit. Ai niin, annoksen nimi on osuvasti sydänkohtaus. Tuu ihmeessä testaamaan ja ota pari kaveria avuksi, koska yksin et jaksa sitä vetää. Nähdään yöllä, Lahden Torigrillin Facebook-sivuilla kerrotaan.

Lahden Torigrillin grilliesimies kertoo Etelä-Suomen Sanomille "sydärin" sisältävän tarkemmin ottaen kilon ranskalaisia, kaksi lihaisaa grillimakkaraa, 200 grammaa kebabia, kolme kananmunaa, kuusi siivua pekonia, mausteita ja majoneesi. Tämä tarkoittaa arviolta noin 7000 kilokaloria, siis normaalin aikuisen kolmen päivän kaloritarpeen. Annoksessa on melkein kaksi kiloa syötävää. Sydänkohtaus-annos onkin aiheuttanut lahtelaisgrillin Facebook-sivuilla melkoisen kuhinan.

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja