Söisitkö "meren vaahtoa"? Maya jakoi perheensä erikoisen perinnereseptin: "Luulin 18-vuotiaaksi asti, että tämä on normaali asia"

Muistatko vielä reseptikortit? 0:43 Muistatko vielä reseptikortit?
 Muistatko vielä 1970-luvulla villinneet reseptikortit?

Mayan perhe on kehittänyt kiitospäiväksi "meren vaahto -salaatin", jonka resepti saa aikaan kyseenalaisia mielikuvia.

Kiitospäivän aika on Yhdysvalloissa juhla-aterioiden aikaa. Twitter-käyttäjä Maya Kosoffin perhe tarjoilee pöytään outoa "salaattia" perinteen vuoksi.

"Luulin 18-vuotiaaksi asti, että tämä on normaali asia"

Mayan perhe on kehittänyt kiitospäiväksi "meren vaahto -salaatin". Erikoinen luomus muistuttaa vihreää hiekkakakkua ja sisältää muun muassa hyytelöä, purkkipäärynöitä ja tuorejuustoa.

– Luulin 18-vuotiaaksi asti, että tämä on normaali asia, jota jokainen perhe valmistaa ja tarjoaa kiitospäivänä kalkkunan ja sen täytteiden rinnalla, Maya kuvailee Twitterissä.

Mayan mukaan "herkkua" valmistetaan enää hänen isoisänsä vuoksi. Muut ottavat sitä lautasilleen kohteliaisuudesta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Muitakin oksettavia salaatteja löytyi

Nainen pyysi muitakin jakamaan kokemuksiaan kauheista ruoista. Kävi ilmi, ettei Maya ole oudon ruokansa kanssa yksin. Monesta yhdysvaltalaisperheestä löytyi versio "merenvaahtosalaatista".

– Tämä muistuttaa perheeni "vihreää roinaa" -salaattia, jossa on murskattua ananasta runsaassa siirapissa päärynän tilalla. Ja paljon vaahtokarkkia, nimimerkki Caleb Melby sanoo.

– Mikään ei sano "outo retrojälkiruoka" kuten tukala määrä tuorejuustoa. Perheeni versiossa on purkkihedelmäsalaattia ja tuorejuustoa, sitä kutsutaan hellästi "oksennukseksi", nimimerkki mishi kertoo.

– Meidän oli "yrjösalaatti": sitruuna-limehyytelöä, ananasmurskaa, raejuustoa ja majoneesia tai smetanaa. Ehkä molempia. Onneksi sitä ei ole ollut enää vuosiin, nimimerkki Velvet Hydrangea sanoo.

"Voi luojani, tämä on melkein 'Coca-Cola-salaatti', jota tein, ja se oli katastrofi. Miten hyytelö ja tuorejuusto ovat edes joku juttu", nimimerkki Michel ihmettelee. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Isoäitini tekee "kanisalaattia" pyhinä. Se on appelsiinihyytelöä, jonka seassa on raastettua porkkanaa ja ananasmurskaa. Tarjolla on myös majoneesi-vaahtokarkkikastiketta, jota sen päälle voi laittaa. Hän tekee tätä valtavan kulhollisen ja vain isoisäni syö sitä, nimimerkki Mycah kuvailee.

Saisiko olla makkarakakkua?

Hyytelöidyt salaatit eivät olleet ainoa hirvitysruoka, josta käyttäjät kertoivat. Nimimerkkiä Homodemon käyttävä mies jakoi kuvan poikaystävänsä juhliin tekemästä "lihakakusta".

– Se on makkarakakkua, jossa on ranch-maustettua tuorejuustoa kuorrutteena. Se oli aika hyvää, hän vakuuttaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat