Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Snacksit: Maustetut ja paistetut mantelit

MTV Oy, All rights reserved
Julkaistu 05.02.2013 17:56

Kannattaa pysähtyä joskus snacksi-hyllylle ja lukaista muutaman pussin tuoteselosteet. Ne ovat järkyttävää luettavaa. Osa tavallisista sipseistä on tehty juuri niistä kolmesta raaka-aineesta, mitä kuuluukin eli perunasta, öljystä ja suolasta. Maustetut suolapalat sen sijaan vilisevät mitä merkillisempiä ainesosia. Tässä niille terveellisempi ja paremmanmakuinen vaihtoehto, jonka teet hetkessä. En ole mantelifani siinä määrin, että popsisin niitä sellaisenaan huvin vuoksi. Tässä muodossa käsi kuitenkin ojentuu tiheään snacksi-kippoon. Cayennepippurin voit korvata myös muilla mausteilla!

Maustetut ja paistetut mantelit

200 g manteleita, kuorettomina

0,5 dl oliiviöljyä

2 rkl voita

2 rkl merisuolaa

1 tl cayennepippuria

Kuumenna paistinpannu ja paista manteleita öljyssä ja voissa muutama minuutti, kunnes ne ovat kullanruskeita. Mausta mantelit mieleiseksi suolalla ja cayennepippurilla. Kääntele niitä, että maustuvat tasaisesti. Anna jäähtyä ja popsi.

 

Lisää aiheesta:

Frittikanapallerot - syntisen hyvää pannulta tai kattilastaTerveellisestä raaka-aineesta koukuttavia herkkuja – nämä supersipsit peittoavat perinteiset perunalastut mennen tullenPorsaankyljykset sinappisella viinirypälekastikkeellaPerunapaistikkaat ja mätiä - vaihtoehto blineilleKahden kalan pihvitKalaa japanilaisen peston ja salaatin kera
mantelisnacksnackssuolapala