Smoothie, jota Michael Jackson ei juonut – tiesitkö tätä popin kuninkaan viimeisistä hetkistä?

shutterstock_86000620

Katso resepti juomaan, joka Michael Jaksonin oli tarkoitus nauttia aamuna, jolloin hänen todettiin menehtyneen.

Tuoreen kirjan mukaan kesäkuussa 2009 menehtyneen Michael Jacksonin kokki oli valmistanut kohtalokkaana aamuna tuttuun tapaan erityisellä reseptillä juoman, jota ei surullisen tapahtuman vuoksi koskaan juotu.

Johan Rönström ja Anders Ekman paljastavat kirjassaan Stalinin makaronit (Atena 2015) hirstoriallisesti merkityksellisiä tai kuuluisiin hahmoihin kiinteästi liittyviä reseptejä vuosien varrelta. Yksi näistä resepteistä on Michael Jacksonille hänen kuolemaansa seuranneena aamuna valmistettu juoma.

Lasia ei koskaan tultu hakemaan

Tarina kertoo, että Jacksonin kokki oli 25.6.2009 tuttuun tapaan valmistanut popin kuninkaalle lasillisen mehua, jonka Jacksonin lääkärin oli määrä noutaa. Lasi ei kuitenkaan koskaan kadonnut pöydältä, ja tästä kokki tiesi, ettei kaikki ole kunnossa. Pian tämän jälkeen maailmaa kuohutti uutinen Jacksonin menehtymisestä.

Smoothie, jota Michael Jackson ei juonut

yhdelle

1 punajuuri
2 punaista omenaa
1 porkkana
2 lehtisellerin vartta


Kuori ja kuutioi kaikki ainekset

Pane ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä mehuksi.

Lisää vettä, kunnes mehu on sopivan paksua.

Lähde: Johan Rönström ja Anders Ekman: Stalinin makaronit (Atena 2015)

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.