Skotlantilainen tislaamo lanseerasi 77-prosenttisen, maailman vahvimman ginin – uskaltaisitko maistaa?

gini vahvin
Twin River -tislaamon uutuustuote sisältää 77 prosenttia alkoholia. Shutterstock, Instagram

Skotlantilainen tislaamo on luonut virallisesti maailman vahvimman ginin. Tämä Twin River Distilleryn juoma sisältää alkoholia 77 prosenttia, kun tavallisesti ginien alkoholipitoisuus on noin 40 prosentin luokkaa.

Astetta vahvempi The Naked Gun ”Uncut” -gini lanseerattiin helmikuun alussa Gini-festivaaleilla Lontoossa. Twin Riverin brändiedustaja Ryan Rhodesin mukaan päätislaajan maistettua juomaa ensimmäisen kerran mies oli todennut juoman olevan niin hyvää, ettei sitäisi kannattaisi jakaa muille. 

Kovin moni tästä juomasta ei pääsekään nauttimaan, sillä giniä on valmistettu ainoastaan 101 pullollisen verran. 

Päihitti ruotsalaistislaamon yhdellä prosentilla

Asiantuntijoiden mukaan ginin tuoksusta on havaittavissa kermaista pähkinää, ja maussa korkeasta alkoholipitoisuudesta huolimatta makeaa mausteisuutta.

Tislaamon Instagram-sivulta selviää, että juoma on kehitetty erityisesti cocktaileja varten, mutta mikä estää nauttimasta sitä raakana – jos vain kantti kestää. 

– Luomalla Uncutin halusimme todella rikkoa rajoja, mutta tietenkin pyydämme ihmisiä nauttimaan sitä maltilla, Rhodes kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Täytyy ymmärtää, että useimmat ginit ovat 40–50 prosentin luokkaa, joten juomaa nauttiessa tulee olla varovainen, ja pienikin määrä riittää varmasti pitkälle, mies lisää.

Tämän skottilaistislaamon luomus päihitti voimakkuudellaan pienen ruotsalaistislaamon 76-prosenttisen ginin, jota ennen pidettiin maailman vahvimpana tämän juomaryhmän tuotteena.

Lähde: Independent

***

8:17

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja