Mainos

Skorpioneja, käärmeitä, rotanpäitä, hampaita – ällöttävimmät ruokalöydökset meiltä ja muualta

Aiemmin tänään kerroimme käärmejahdista kotkalaisessa Tokmanni-liikkeessä sekä skorpionista, joka sai Prisman hedelmähyllyn sekaisin Imatralla. Lista toinen toistaan iljettävimmistä ruokalöydöksistä on varsin lohduton ja lähes loputon. 

McKondomi, McHammas tai McRotanpää eivät ole nousevia rap-artisteja, eivät myöskään todellisia McDonald's -pikaruokaketjun ruokia. Mäkkärin ruoista on vuosien mittaan kuitenkin löydetty liuta kuvottavia asioita ihmisen hampaista kanan- ja rotanpäihin. Onpa nuggetteihin eksynyt myös muovin palasia, ranskalaisten joukosta puolestaan löytyi kondomi.

McDonald's-ruokaskandaaleista voit lukea täältä ja täältä.

Kuulostaa kenties vastenmieliseltä, mutta yllättävän usein ruoasta on tavattu löytää myös hiiri. Pieni nisäkäs on löytynyt niin pakastevihanneksista Jyväskylässä, italianpata-aineksesta Keuruulla kuin Subway-sämpylän välistä Yhdysvalloissa. Viimeisin merkki einesteollisuutta piinaavista tuholaisista tehtiin Fazerilla, kun jauhekaakaopaketista löydettiin pieni jyrsijä.

Historian valossa ei ole myöskään täysin mahdotonta löytää pientä näätäeläintä tai hämähäkkiä valmissalaatista.

Hämähäkkejä on löydetty myös banaanitertuista ja sämpylöistä

"Kahvi liskolla, kiitos"

Toukat ja madot osoittautuvat jyrsijöiden lisäksi varsin tavallisiksi vieraiksi ruokapöydässä. Niitä voi löytää vaikkapa keksipaketista tai kalasta.

Toki on sitten hieman mielikuvituksellisempiakin yhdistelmiä. Esimerkiksi donitsista löytynyt kumihanska tai Starbucks-kahvin sekaan kätketty pieni lisko ovat jo melko outoja kombinaatioita. Voi myös miettiä, miten höyhenet ja kananjalat joutuivat kalamurekekakkuihin tai kuka jauhoi rotan makkaran sisään

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja