Herkullisen simppeli grilliruoka marinoituu puolessa tunnissa ja hoituu grillissä helposti. Yllätyin, miten maukas se onkaan!
Kesän korvilla sain inspiraatioksi loistavan kirjan suoraan Viron saariston, Muhun saaren maalaisromanttisesta lämmöstä. Sikke Sumarin NamiNamaste tuo esiin pohjoisen kesän parhaimmillaan. Se esittelee Siken puutarhassa kasvavien kasvien sielunelämää ja tarjoaa perusvinkkejä niiden hyödyntämiseen. Paljon on tullut itsekin kasvatettua, mutta sain monta hyvää näkemystä ja kokemusta avuksi.
370-sivuiseen kirjaan mahtuu pohjatietoa raaka-aineista, niiden kasvatuksesta ja sesongeista näillä leveysastella, mutta pääpaino on silti resepteissä. Kun kirjaa selailee, alkaa väistämättä katsella omaa kasvimaata ja miettiä, milloin mitäkin raaka-ainetta pääsisi hyödyntämään kirjan resepteillä.



