Sipsien ystävien unelma: Tämä ravintola tarjoaa ruokia, jotka on valmistettu juustonaksuista
New Yorkissa avautuu pian ravintola, jonka ruokien pääraaka-aineena käytetään juustonaksuja.
Jos rakastat juustonaksuja, nyt kannattaa ottaa äkkilähtö Yhdysvaltoihin! New Yorkiin on nimittäin avautumassa ravintola, joka tarjoilee juustonaksuista valmistettuja ruokia. Ravintola on tosin auki vain rajoitetun ajan: The Spotted Cheetah -niminen pop-up -ravintola pitää ovensa auki vain kolmen päivän ajan 15.–17.8.
Juustonaksuravintola valmistaa kaikki ruokansa hyödyntäen amerikkalaisia Cheetos-naksuja. Ravintolan keittiömestarina toimii Anne Burrell, joka kertoo CNN:lle olevansa innoissaan pestistään.
– Olin niin iloinen, kun sain tehtäväkseni luoda ensimmäisen, uniikin menun Cheetos-ravintolaan. En malta odottaa vierailijoiden reaktioita, Burrell kommentoi.
Ravintolan menun jokainen ruoka sisältää juustonaksuja jollain tapaa - jopa jälkiruoissa. Juustonaksuja käytetään muun muassa lihapulliin, mac n cheese-ruokaan, nachoihin ja jopa juustokakkuun. Pop-up -ravintolatempauksen yhteydessä julkaistaan myös reseptikirja, jonka avulla jokainen voi loihtia juustonaksuista herkkuja kotona.
Lähde: Aftonbladet
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti