Sipsejä ostaneelta suomalaismieheltä kysyttiin Lidlissä paperit – tässä syy

Mies koki elämänsä yllätyksen sipsejä ostaessaan. Lue mistä on kyse! Colourbox

Sipsejä ostanut suomalaismies koki vastikään yllätyksen, kun häneltä kysyttiin kassalla henkilölllisyystodistusta ostostensa vuoksi.

Suomalaismies ihmettelee Lidl Suomen Facebook-ryhmässä, miksi häneltä kyseltiin Helsinkiläisessä Herttoniemen Lidlissä henkilöllisyystodistusta iän varmistamiseksi, kun hän osti viinietikkasipsejä.

"Noudatamme PTY:n ohjeistusta alkoholia sisältävistä tuotteista"

Lidl vastasi pian Facebook-ryhmässä esitettyyn kummasteluun ja kertoi, että syy henkilöllisuustodistuksen tiedusteluun kyseisessä tilanteessa oli se, että viinietikkasipsien valmistukseen on käytetty alkoholia – tarkalleen ottaen sherryä.

– Noudatamme PTY:n ohjeistusta alkoholia sisältävistä tuotteista. Ainesosaluettelon mukaan sipsien valmistukseen on käytetty sherryä. Kun tuotteet sisältävät alkoholia, kassasysteemit on rakennettu niin, että ne pyytävät tarkistamaan henkilön iän alkoholia sisältävää tuotetta ostettaessa, Lidliltä vastatiin Facebook-ryhmässä esitettyyn kyselyyn.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Aamulehti.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja