Sipsejä irtomyyntiin irtokarkkien lailla – kaupan kokeilu saavutti suursuosion!

Ruotsissa keskustelua herättää tällä hetkellä sipsien irtomyynti, joka otettiin kokeiluun uumajalaisessa ruokakaupassa.

Irtokarkkien paras puoli on se, että samaan pussiin voi valita oman maun mukaan suosikkikarkkejaan, mutta miksei sipsejä voi valita samaan tapaan oman mielen mukaan? Ruotsissa se on nyt mahdollista.

"Tämä on räjähtänyt käsiin"

Ruotsalaiskauppa ICA Super-Teg Uumajassa päätettiin vastikään tehdä kokeilu ja testata, kuinka sipsit käyvät kaupaksi irtomyyntinä. Myymälän kokkien saama idea on osoittautunut hyvin toimivaksi ja nyt sekä useammissa ruotsalaismedioissa että sosiaalisessa mediassa hehkutetaan ideaa.

– Tämä on räjähtänyt käsiin. Tämä oli todella hauska idea, sipsit irtomyyntiin ottanut kauppias, Mats Calla kommentoi Ruotsin Metro-lehdelle.

Erilaatuiset sipsit perus-perunalastuista juustonaksuihin ovat tarjolla kaupassa samaan tapaan kuin ruoka on buffetissa. Sipsibuffetista herkkuja voi kauhoa pussiin noin 1,20 euron hintaan per sata grammaa.

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Nyt.fi. 

Lähde: Metro.se

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja