Siis voiko spagettia keittää näin? Jasminen tapa vetää monet sanattomaksi

shutterstock_245281153
Shutterstock

Nainen vinkkasi TikTokissa omasta mielestään kätevän tavan keittää pastaa. Kaikki eivät kuitenkaan olleet vakuuttuneita metodista.

Yllä olevalla videolla: Keittiömestari Pekka Terävä näyttää, miten spagetti kannattaa oikeasti keittää!

Jasmine Giltrow julkaisi TikTok-tilillään kokkausvideon, jossa kertoo oman ”nerokkaan tapansa” valmistaa spagetti bolognesea. 

Jasmine otti videollaan osaa TikTok-haasteeseen, jossa paljastetaan jokin elämäämullistava, sattumalta opittu niksi, joka sitten on jäänyt säännölliseksi tavaksi omaan elämään.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet aivan vakuuttuneita Jasminen tekniikasta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Videolla nähdään, kuinka Jasmine aloitaa lihapullaspagetin valmistamisen. Hän aloittaa ruoanlaiton kaatamalla purkillisen tomaattikastiketta kattilaan. Sen jälkeen hän lisää joukkoon hieman vettä ja lopulta vielä spagetit. Kun pasta on kypsää, myös lihapullat heitetään koko komeuden keskelle.

"Italialainen mummoni sai juuri sydänkohtauksen"

Videon katsoneet eivät osaa päättää, onko Jasminen idea nerokas vai hirveä.  Erityisesti italialaiset tuomitsivat tavan kamalana. Monen mielestä spagettia ei yksinkertaisesti voi keittää näin, vaan se tulisi keittää erikseen vedessä. 

– Jos et osaa keittää pastaa kunnolla, älä keitä sitä, eräs TikTok-käyttäjä kommentoi.

– Älkää ihmiset tehkö näin, kastikkeesta tulee todella tärkkelyspitoista ja pasta ei keity kunnolla, toinen jatkoi.

– Italialainen mummoni sai juuri sydänkohtauksen, kolmas kuvaili.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!