Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sieni-kapris-kanapasta

MTV Oy, All rights reserved
Julkaistu 07.08.2016 19:48

Tässä sesongin mukainen kanapasta, johon voit käyttää mitä tahansa sienisaalista, jota on metsästä tai torilta lähtenyt mukaan. Toimii toki myös kuivatuilla ja liotetuilla sienillä ympäri vuoden. Reippaasti makua ja syviä sävyjä, ehkä jopa ripaus syksyä mukana. Helppoa ja nopeaa, arkeen ja juhlaan.

Muistathan suosia luomubroileria tai muutoin eettisesti kasvatettua lintua jo ihan maunkin puolesta. Eron tehotuotettuun huomaa yllättävän helposti. Lue lisää ajatuksiani broilerista.

Tsekkaa myös muut broilerireseptit sekä sienireseptit!

MTV Oy, All rights reserved

Kanapasta sienillä ja kapriksilla

4-6 hlölle

1 l sieniä, esim. kantarelleja ja/tai herkkutatteja

1 salottisipuli, hienonnettuna

1 valkosipulinkynsi, hienonnettuna

iso nokare voita

3 broilerin rintafileetä tai muuta osaa luuttomana

1-2 rosmariinioksaa, lehdet nypittyinä

muutama timjaminoksa, lehdet nypittyinä

1 dl kuivaa valkoviiniä

2 rkl kapriksia

parmesaania, raastettuna

suolaa

mustapippuria

500 g pastaa, esim. penneä

Pilko sienet ja broileri. Mausta broileri suolalla ja pippurilla. Kuumenna iso paistinpannu ja paista sienistä liika kosteus pois. Mausta sienet suolalla ja pippurilla. Laita pohjalle iso nokare voita. Kuullota sipulia muutama minuutti keskilämmöllä. Kuullota valkosipulia minuutti. Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen. Lisää pannulle mukaan broileripalat ja paista kypsiksi. Lisää mukaan yrtit ja valkkari. Anna kiehahtaa ja porista muutama minuutti. Lisää sekaan kaprikset. Anna hautua minuutti pari ja maista ja mausta. Sekoita seos pastan sekaan ja raasta päälle parmesaania. Tarjoile.

Lisää aiheesta:

Karitsa-osso buco – talven upea lämmittäjäKaupungin paras sienipastaFarropuuro sieni-sugon ja uppomunan keraKuhatacot ja tomaattisalsa(Vähän niin kuin) StroganoffMachomo ja maissisalsa
broilerikanakanapastapastareseptisienetsienisienipasta

Tuoreimmat aiheesta

broileri
  • 28.11.201909:40
    Marsala-kana

    Marsala-kana – helppo, nopea ja herkullinen

  • 11.11.201911:00
    joulu

    Pikkujoulukana

  • 20.08.201907:47
    lohturuoka

    Mehevä maissi-kanapannu

  • 10.07.201910:11
    italialainen

    Italialainen, tomaattinen kanapata valkopavuilla

  • 03.07.201909:55
    grillausresepti

    Pollo alla Diavola – grillattu kokonainen kana