Siemeniä vedetään myynnistä

seesami_etu
GoGreenin seesaminsiemeniä vedetään myynnistä. Taustalla kuvituskuva. Shutterstock/GoGreen

Kuorimattomia seesaminsiemeniä vedetään myynnistä. 

Eriä GoGreen-merkkisiä kuorimattomia seesaminsiemeniä vedetään pois markkinoilta torjunta-ainejäämien vuoksi. Asiasta tiedottaa Lantmännen Cerealia.

Yhtiön mukaan torjunta-ainejäämien näytteenotossa on havaittu klorpyrifossia, jonka käyttö ei ole EU-maissa sallittua. Pitkäaikainen altistus aineelle voi aiheuttaa terveyshaittaa.

Takaisinveto koskee 350 gramman pakkauksia, joiden parasta ennen -päiväykset ovat 2. maaliskuuta, 16. toukokuuta ja 14. marraskuuta 2024.

Jälleenmyyjät ovat jo lopettaneet tuote-erän myymisen. Jos kuluttaja on ostanut takaisin vedettäviin eriin kuuluvia tuotteita, Lantmännen Cerealia neuvoo olemaan käyttämättä niitä, mutta pitämään pakkauksen tallessa reklamaatiota varten.

Reklamaation voi tehdä GoGreenin verkkosivulla tai sähköpostilla osoitteeseen kuluttajapalvelu.gogreen@lantmannen.com.

Katso myös: Lotta löysi varastosta kaupan mainoslehtisen vuodelta 2003 – sisältö yllätti

Lotta löysi varastosta K-kaupan mainoksen vuodelta 2003 – sisältö löi ällikällä 0:25
Hinnat olivat toisenlaisia 20 vuotta takaperin.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.