Siemeniä vedetään myynnistä – vieras haju ja maku

Go Green -kurpitsansiemenet
Lantmännen Cerealia AB

Kaksi erää kurpitsansiemeniä vedetään myynnistä.

Lantmännen Cerealia AB ilmoittaa vetävänsä myynnistä kaksi erää kuivattuja kurpitsansiemeniä, joiden alkuperämaa on Kiina. Kyseessä on tuote nimeltä GoGreen Kurpitsansiemeniä.

Pakkauskoko on 200 grammaa ja myynnistä vedettävät erät tunnistaa parasta ennen -päiväyksistä 02.06.2015 ja 28.08.2015.Tuote on ollut myynnissä koko maassa K- ja S-ryhmän kaupoissa.

Takaisinvetoon on ryhdytty, koska Ruotsissa ja Norjassa tuotteesta on saatu asiakaspalautteita, joiden mukaan tuoteessa on siihen kuulumatonta hajua ja makua. Markkinoija epäilee virheen johtuvan kurpitsansiementen kuljetuspakkauksesta, jota on käytetty valmistajalta lopulliselle pakkaajalle tapahtuvassa toimituksessa.

Lähde: Evira

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja