Salmonellaa epäillään: Pinaattituotetta vedetään myynnistä S-ryhmän kaupoista

babypinaatti
Satotukku Oy

Italialaisessa babypinaatissa on todettu salmonellaepäily ja tuotetta vedetään varotoimenpiteenä myynnistä SOK:n myymälöistä. 

Satotukku Oy vetää takaisin erän Semprefresco-merkkistä 70 gramman rasiaan pakattua babypinaattia. Alustavassa testauksessa on havaittu epäily salmonellan esiintymisessä, minkä vuoksi Satotukku suorittaa takaisinvedon varotoimenpiteenä. Babypinaatti tarkoittaa nimensä mukaisesti pinaatin pieniä lehtiä. Babypinaattia käytetään usein salaatin tavoin kypsentämättä.

Tuote: SEMPREFRESCO Babypinaatti
Pakkaaja: ALTAMURA O.P.
Alkuperämaa: Italia
Pakkauskoko: 70 g rasia
Lot: 121

Takaisinvedettävää pinaattituotetta on toimitettu SOK:n myymälöihin viikolla 19. Takaisinveto koskee erää, jonka lot-numero on 121. 

Mikäli asiakkailla on vielä kyseistä erää jäljellä, voi ne hävittää asiakkaan toimesta. Satotukku pahoittelee asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa. Satotukku Oy on yksi Suomen suurimmista vihannes- ja hedelmätukkutoimijoista.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!