Mainos

Ruokatoimittajan ylistämä puoli-ilmainen grilliruoka ei vaadi sinulta edes kauppareissua: "Nostaa tänä kesänä kaikki grilliherkut uusiin sfääreihin"

Jos kaipaat grilliherkkuihisi pientä makubuustia, testaa kokonaisen valkosipulin grillaamista.

The Kitchn -sivuston ruokatoimittaja Grace Elkus ylistää tuoreessa artikkelissaan kokonaista grillattua valkosipulia. Kyseessä on Elkusin mukaan helppo ja vaivaton makujen buustaaja, joka muuntaa tavalliset ateriat loistaviksi.

– Uusin suosikkini ei välttämättä vaadi edes kauppareissua – eikä todellakaan ainakaan mitään erikoisliikettä. Se on grillattu valkosipuli, joka nostaa tänä kesänä kaikki grilliherkut uusiin sfääreihin.

Grillattu valkosipuli valmistuu käytännössä itsestään. Sitä ei tarvitse käännellä grillauksen aikana. Valkosipuli valmistuu ikään kuin bonuksena muiden grilliherkkujen ohessa.

–  Leikkaa vain valkosipuli puoliksi, laita päälle hieman oliiviöljyä, mausta suolalla, kääri folioon ja laita grilliin epäsuoraan lämpöön. Sen jälkeen voit keskittyä rauhassa muihin grilliherkkuihin.

Valkosipuli valmistuu grillissä puolessa tunnissa ja kynsistä tulee ihanan karamellisoituneita ja pehmeitä kuin voi. Grillattua valkosipulia voi murskata lähes minkä tahansa grilliherkun kaveriksi. Testaa erilaisten lihojen kanssa tai vaikka grillatun leivän päällä!

Lähde: The Kitchn

***

Katso videolta suomalaisten BBQ-nörttien vinkit savustusgrillaukseen:


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja