Ruokapalvelu tarjoaa henkistä tukea "vuoden kamalimpaan päivään" – tästä syystä sinäkin haluaisit viettää krapulapäivää Australiassa

7:49 Kaikki krapulasta
Videolla keskustellaan krapulasta.

Ruokalähetyspalvelu Deliveroo auttaa uupuneita uudenvuodenjuhlijoita selviytymään ”vuoden karmeimmasta päivästä”.

Yksi kamalimpia asioita on herätä aamulla alkoholinhuuruisen illan jälkeen siihen, että on paha olo. Päätä jomottaa ja kenties oksettaakin.

Jossain kohtaa päivää alkaa tehdä mieli ruokaa. Voi kuitenkin olla vaikea päättää, mitä ruokaa suuhunsa pistäisi, kun olo on heikko ja tutiseva.

Australialaisia auttaa tässä Deliveroo-ruokalähetyspalvelu. Yritys on kehittänyt ROOcovery-päivystysnumeron, johon asiakkaat voivat soittaa tiistaina 1.tammikuuta ja kertoa edellisillan hölmöilyistään. Numero on käytössä puoli yhdestätoista aamulla puoli yhteen yöllä paikallista aikaa. Vastineeksi he saavat neuvoja siitä, minkälainen ruoka voisi olla hyvä juuri heikkoon hetkeen. Soittajilla on myös mahdollisuus voittaa 10 dollarin arvosta ruokarahaa Deliveroolle.

– Haluamme tarjota juhlinnan jälkeisen olotilan kanssa kamppaileville 10 dollaria ruokarahaa vastineeksi kertomuksista siitä, edellisyönä tapahtui. Jos tarina on mukaansatempaava, viihdyttävä tai sekopäinen, lisäämme luottoa heidän Deliveroo-tililleen, jotta he voivat tilata kovasti kaipaamaansa pikaruokaa, kertoo Deliveroon maajohtaja Levi AronNews.com.au-sivustolle.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja