Helsinkiläinen tacoravintola ryhtyy toimittamaan eduskuntaan pieruja – "Tiedän, mistä tilaan lounaan"

pierupussi seksicos tacos
Kuvituskuva. Shutterstock

Helsinkiläisravintola sai tarpeekseen koronarajoituksista ja päätti laittaa päättäjät syömään omaa lääkettään: aivopieruja.

Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseen tähtäävät rajoitukset ovat kurittaneet ravintola-alaa pian kaksi vuotta. Jatkuvat muutokset ravintolarajoituksiin aiheuttavat päänvaivaa yrittäjille. Uusista päätöksistä saatetaan kuulla vain päivää ennen kuin ne pitäisi ravintolassa huomioida.

Helsinkiläisen Seksico Tacos -ravintolan yrittäjät ovat lopen kyllästyneet ravintoloita koskeviin rajoituksiin, joissa ei heidän mielestään ole mieltä. Ravintoloitsijat ovat päättäneet vastata eduskunnan "aivopieruihin" samalla mitalla.

– Usein päätökset ovat täysin järjettömiä – klassisia aivopieruja. Siksi seuraavan kuukauden ajan jokaisesta meiltä tilatusta annoksesta toimitamme Eduskuntataloon pierupussin eli pussillisen pierua, Topi Rönkä, toinen omistajista, sanoo tiedotteessa.

Kampanjan loputtua pierupussit toimitetaan henkilökohtaisesti Arkadianmäelle. Tempauksesta aiheutuneet päästöt kompensoidaan.

Parasta pitkään aikaan

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Instagramissa ravintolan tempaus on otettu vastaan riemulla. Yhdessä yössä kampanjavideolle on kertynyt lähes 11 000 katselukertaa.

– Huippua. Tiedän, mistä tänään tilaan lounaan töihin, eräs kommentoi.

– Parasta pitkään aikaan, toinen nauraa.

Katso video: Yrittäjä Noora Hautakangas avautuu rajusti hallituksen toimista: "Jumankauta emme ole samassa veneessä."

Noora Hautakankaalta poikkeuksellinen purkautuminen pääministeristä ja hallituksen toimista:"Jumankauta me ei olla samassa veneessä" 1:50
Katso video: Näin kovin sanoin Noora Hautakangas kritisoi hallituksen ja pääministeri Marinin toimia!

Lähteet: Seksico Tacos

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!