Uutuuskahvi ei vastaa lainkaan mainosta! Asiakkaat raivoissaan McDonald'sille – "yksi pahimmista epäonnistumisista koskaan"

kahvi kermavaahto
Lukuisat ihmiset ovat pettyneeet pikaruokaketjun uutuuskahviin. Shutterstock

Twitterissä on viime päivinä kohistu pikaruokaketju McDonald’sin uutuuskahvista, joka ei ole vastannut lainkaan asiakkaiden suuria toiveita. Moni kahvin ostanut syyttääkin ketjua harhaanjohtavasta mainonnasta. 

Lukuisat Twitter-käyttäjät ovat jakaneet kuvapareja siitä, miltä McDonald’sin uutuuskahvi näyttää kuvissa, ja miltä se näyttää todellisuudessa. Eroja näiden kahden kuvan välillä on vaikea olla huomaamatta!

Videolla kerrotaan, miksi McDonald'sin työntekijät eivät käytä suojahanskoja hampurilaisia kootessaan. Artikkeli jatkuu videon alla. 

Miksi McDonald'sin työntekijät eivät käytä suojakäsineitä? 0:54

McDonald’sin uutuusjuoman kerrotaan olevan karamellisiirapilla maustettu latte-kahvi, joka on koristeltu suklaanmakuisella kermalla ja karamellikastikkeella. Valitettavasti moni kahvin tilanneista on saanut jouluisan herkkukahvin sijaan eteen surullisen näköisen juoman, jota voidaan kuvailla melko sotkuiseksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuuma kahvi, kermavaahto ja kansi eivät selvästikään ole kovin toimiva yhdistelmä.

McDonald's puolustuskannalla

Osa sosiaalisessa mediassa pettymyksensä osoittaneista syyttää McDonald’sia väärästä mainonnasta.

– Kenties yksi pahimmista epäonnistumisista koskaan. Mitä saimme…ei lainkaan kermaa. Ei mitään, eräässä twiitissä todetaan.

– Ei näytä lainkaan siltä kuin kuvissa. Todellinen pettymys.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

McDonal’sin tiedottajan mukaan kyseiset kahvit ovat sisältäneet kaikki mainoksessa luetellut ainesosat – ne ovat vain sulaneet kuuman kahvin joukkoon.

– Aivan kuten minkä tahansa muunkin juoman kohdalla, jos sen jättää aloilleen liian pitkäksi aikaa, suklaakerma ja karamellikastike sekoittuvat laten joukkoon, tiedottaja toteaa The Sun -sivustolle.

– Useimmat asiakkaistamme rakastavat sitä liian paljon, jotta näin pääsisi käymään, mutta jos kerma ehtii sulamaan, saat silti kaikki maut. Ne ovat vain sekoittuneet kahvin joukkoon pinnalla olon sijaan.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!