Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ruokakirjailijalta mullistava vinkki: Täydellisen rapean kanan salaisuus saattaa löytyä kylpyhuoneestasi

Hiustenkuivaaja saattaa tehdä kanaruoastasi entistäkin paremman.
Hiustenkuivaaja saattaa tehdä kanaruoastasi entistäkin paremman.Twitter, Shutterstock
Julkaistu 27.03.2018 16:54

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Etsitkö kikkaa, jolla saisit paistetusta kanasta entistäkin maukkaamman? Siinä tapauksessa, astu pois keittiöstä. Vastaus saattaa nimittäin löytyä kylpyhuoneestasi!

Ruokakirjailija Helen Rosner jakoi hiljattain Twitter-tilillään epätavallisen, mutta ilmeisen toimivan vinkin rapean kanaruoan valmistamiseen.

– Käytän uskomattoman kallista hiustenkuivaajaa poistaakseni kanasta kaiken kosteuden maksimoidakseni pinnan rapeuden paiston aikana, Rosner kirjoitti päivityksessään.

Nerokas vinkki toimii myös muille lihoille

Monet kokit suolaavat kanan pinnan ja antavat en kuivua yön yli poistaakseen nahasta kosteuden, mutta Rosner astui askeleen pidemmälle todettuaan, ettei liha vielä ollut valmis uunia varten.

Vaikka Rosner itse käytti kanan pinnan kuivaamiseen useamman satasen maksanutta hiustenkuivaajaa, pinnan kuivaaminen onnistuu naisen mukaan millä tahansa kuivaajalla. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Rosnerin mukaan tämä vinkki ei toimi ainoastaan kanalle, vaan mille tahansa lihalle.

– Olitpa sitten valmistamassa kanaa, ankkaa tai kalaa, rapean pinnan saamiseksi haluat, että pinnalla on niin vähän vettä kuin mahdollista, Rosner vinkkaa.

Lähde: NyPost 

***

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Lohifilee kypsäksi parissa minuutissa! Huippukokilta yllättävä valmistusvinkkiYksi yllättävä ainesosa tekee lihasta huomattavasti parempaa – kokki ei ollut uskoa, kunnes testasi itse: "Se on totta"Kokki paljastaa totuuden yleisistä ruoanlaittouskomuksista: "Opin minuuteissa enemmän kokkauksesta kuin koko elämäni aikana"Kokki paljastaa yllättävän ainesosan, joka tekee lihasta huomattavasti parempaa: "Sinunkin kannattaa kokeilla sitä"Älä heitä maun salaisuutta roskakoriin! Tee näin, aina kun valmistat kanaaTäydellistä broileria poikkeavalla valmistustavalla: Sisältä mehukasta, päältä uskomattoman rapeaa!
BroileriLihaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Broileri
  • 6.10.10:44
    Eläintensuojelu

    Järjestö: Monille broileri on enemmän ruoka kuin eläin

  • 6.7.17:27
    Ruoka

    Mausteseos, joka haastaa marinadit – tulee todella maukasta broileria!

  • 18.10.202218:50
    Ruoka

    Yllättävä niksi mehevän kanan valmistamiseen – "Se sulaa suussasi"

  • 20.08.201908:28
    Ruoka

    Jos rakastat kermaisia ja valkosipulisia ruokia, Janin nopea broileriresepti on sinulle: "Loistava lohturuoka, joka valmistuu helposti"

  • 17.07.201913:06
    Ruoanlaitto

    Vain 3 ainesosaa ja saat syntisen hyvää broileria – valmistuu vaivatta alle puolessa tunnissa