Etsitkö kikkaa, jolla saisit paistetusta kanasta entistäkin maukkaamman? Siinä tapauksessa, astu pois keittiöstä. Vastaus saattaa nimittäin löytyä kylpyhuoneestasi!
Ruokakirjailija Helen Rosner jakoi hiljattain Twitter-tilillään epätavallisen, mutta ilmeisen toimivan vinkin rapean kanaruoan valmistamiseen.
– Käytän uskomattoman kallista hiustenkuivaajaa poistaakseni kanasta kaiken kosteuden maksimoidakseni pinnan rapeuden paiston aikana, Rosner kirjoitti päivityksessään.
Nerokas vinkki toimii myös muille lihoille
Monet kokit suolaavat kanan pinnan ja antavat en kuivua yön yli poistaakseen nahasta kosteuden, mutta Rosner astui askeleen pidemmälle todettuaan, ettei liha vielä ollut valmis uunia varten.
Vaikka Rosner itse käytti kanan pinnan kuivaamiseen useamman satasen maksanutta hiustenkuivaajaa, pinnan kuivaaminen onnistuu naisen mukaan millä tahansa kuivaajalla.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Rosnerin mukaan tämä vinkki ei toimi ainoastaan kanalle, vaan mille tahansa lihalle.
– Olitpa sitten valmistamassa kanaa, ankkaa tai kalaa, rapean pinnan saamiseksi haluat, että pinnalla on niin vähän vettä kuin mahdollista, Rosner vinkkaa.
Lähde: NyPost
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.