Mainos
Mainos

Ruokabloggarin hävikkipastassa on ”säväys luksusta” – loistava vinkki mädille ja kylmäsavulohelle!

Joulupöydän runsaudesta jää yleensä kippojen pohjalle sekamelska erilaisia ruokia, eikä perinteisen joululautasen kokoaminen houkuta enää tapaninpäivän jälkeen.

Kun on mättänyt useamman päivän joululaatikoita ja kinkkua joka ruokailulla, alkaa jo tehdä mieli jotain erilaista. Tähteeksi jääneistä mädistä ja kylmäsavulohesta saa esimerkiksi loihdittua herkullisen pastan, kertoo Sivumaku-blogia pitävä Jani Kinnunen blogissaan.

Ripaus luksusta

Kinnunen kirjoittaa blogissaan, että ei ole suinkaan aina rakastanut mätiä, mutta nykyisin hän pohtii aina sitä syödessään, että sitä tulisi aina löytyä jääkaapista.

– Inhokista suosikiksi. Mäti antaa jokaiseen ruokaan tai vaikka aamiaisleipään säväyksen luksusta, Kinnunen kirjoittaa.

Kinnusen reseptiä pystyy varioimaan sen mukaan, mitä tähteitä omaan joulupöytään on sitten jäänytkin. Kirjolohenmädin sijaan voi käyttää vaikka vegaanista merileväkaviaaria ja kylmäsavulohen pystyy korvaamaan esimerkiksi graavikalalla.

***

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja