Mainos

Rosen tapa leikata pala täytekakusta ällistyttää: "Miten pääsin elämässäni näin pitkälle ilman, että tiesin tätä niksiä?"

TikTokissa ihmetellään nyt erään naisen vinkkaamaa kikkaa täytekakun leikkaamiseen. Näppärää vai älytöntä? Kikasta kertovat useat eri mediat, muun muassa brittilehti The Sun

Videolla: Tunnistatko, mikä näistä banaaneista on oikeasti kakku? Suomalaisen Nean leipoma kakku ihastuttaa.

TikTok-käyttäjä Rose jakoi marraskuussa videon hetkestä, kun hänen tyttärensä Jules puhaltaa 20-vuotissyntymäpäiväkakkunsa kynttilät. Tämän jälkeen videolla nähdään, kuinka syntymäpäivävieraat leikkaavat vuorotellen kakusta palat itselleen tyhjien viinilasien avulla. 

Jos video ei näy, katso se täältä.

Viieraat painavat viinilasinsa täytekakkuun, josta tarttuu lasin reunoille näppärästi pala mukaan. Kakunleikkaustekniikka on jakanut ihmisten mielipiteet täysin. Osa on sitä mieltä, että leikkaustapa on suoranainen pyhäinhäväistys – toiset kiittelevät metodia siitä, että jokainen saa näin taatusti samankokoisen kakkupalan.

Rosen videolla on TikTokissa jo yli 1,6 miljoonaa katselukertaa ja kommenttikentässä väitellään kiivaasti kakunleikkaustavasta.

– Miten pääsin elämässäni näin pitkälle ilman, että tiesin tätä niksiä? eräs kommentoi.

– Olette viisaimpia ihmisiä ikinä, toinen jatkoi.

– Hitot tästä, minä en vaihda näihin astioihin, kolmas puolestaan tyrmäsi.

Lähde: The Sun


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja