Roseeta, skumppaa ja viskiä! Kolme herkullista tapaa valmistaa sangria – poimi talteen oma suosikkisi
Sangria on lähes jokaiselle tuttu kesäjuoma, mutta mitä jos valmistaisit sitä tänä kesänä uudella twistillä? Yllätä ystäväsi näillä raikkailla ja maukkailla sangriaresepteillä.
Vakuuta ystäväsi samppanjataidoillasi videon vinkin avulla.
Perinteinen sangria valmistetaan punaviinistä, mutta yhtä hyviä vaihtoehtoja on valmistaa juoma vaikkapa roseeviiniin tai lorauttaa joukkoon viskiä tai vodkaa. Seuraavat reseptit nostavat sinut taatusti kesäjuhlien päätähdeksi.
Sangria taipuu myös kakuksi. Kokeile herkullista reseptiä: Tässäkö kesän himotuin leivos? Suosikkijuoma taipuu nyt meheväksi kakuksi
Fireball Sangria
1 Granny Smith omena
1 appelsiini
1 veriappelsiini
¾ dl Fireball-viskiä
1 1/3 dl appelsiinimehua
2–2,5 dl punaviiniä
jäitä
Kuori ja viipaloi hedelmät. Anna hedelmien liota viskissä noin 20 minuutin ajan. Lisää hedelmät ja viski, sekä appelsiinimehu ja viini tarjoilukulhoon ja anna jäähtyä jääkaapissa puolesta tunnista tuntiin ennen tarjoilua. Parhaimmalta juoma maistuu, kun annat sen tekeytyä kahdesta kolmeen tuntia.
Mimosa-sangria
3 pulloa kuohuviiniä
½ dl vadelmalikööriä
5 dl appelsiinimehua
3 ½ dl ananasmehua
2 dl tuoretta ananasta pilkottuna
2 dl tuoreita mansikoita viipaloituna
2 dl tuoreita vadelmia
jäitä
Yhdistä kaikki ainekset boolimaljassa ja jäähdytä.
Single Lady Sangria
1 plo roseeviiniä
3,5 dl hiilihapotettua vettä
1 ¼ dl granaattiomenamehua
1 ¼ dl vodkaa
½ dl vadelmalikööriä
2 dl tuoreita mansikoita viipaloituna
jäitä
Yhdistä kaikki ainekset tarjoiluastiassa. Anna jäähtyä noin tunti jääkaapissa.
Lähde: Delish
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan