Resepti, joka mullistaa aamupuurosi – "vielä herkullisempaa kuin tavallinen"'

Shutterstock

Riisipuuro on suosikkipuuro, josta saa vielä keittämistä seuraavina päivinäkin uskomattoman herkullista helpon vinkin avulla.

Hyvinvointivalmentaja Hanna Stolt vinkkaa tuoreessa teoksessaan Aamupala – hyvinvointi alkaa aamusta (readme 2015), kuinka jo viilenneen riisipuuron saa herätettyä eloon entistä herkullisempana. Stolt neuvoo paistamaan viilentyneen riisipuuron kananmunan kanssa.

– Paistettu riisipuuro on oikeastaan vielä herkullisempaa kuin tavallinen riisipuuro ja todella helppoa tehdä, Stolt vinkkaa tuoreessa kirjassaan.

VINKKI! Valmista riisipuuroa tarkoituksella tavallista enemmän, niin saat herkutella useampana päivänä paistettua riisipuuroa.

Paistettu riisipuuro

riisipuuroa
1 kananmuna jokaista puurolautasellista kohden
voita paistamiseen


Vatkaa kananmuna kylmän puuron sekaan lusikalla.
Kuumenna voinokare pannulla ja kaada puuro pannulle.
Paista puuroa kunnes se on saanut hieman väriä ja on kauttaaltaan lämmintä.
Kääntele puuroa pannulla ahkeraan, jottei se palaisi pannuun kiinni.
Nauti paistettu riisipuuro kylmän maidon ja kanelin kera.
Ripottele päälle halutessasi myös hieman kookospalmusokeria.

Lähde: Hanna Stolt: Aamupala – hyvinvointi alkaa aamusta (readme 2015)

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!