Reese Witherspoon paljasti reseptin aamupalaan, jota on syönyt joka päivä ainakin kahdeksan vuoden ajan: "Maistuu niin hyvältä"

smoothie Reese Witherspoon
Shutterstock

Tunnetun Hollywood-tähden smoothieresepti on saanut nettikansan villiintymään.

Näyttelijätär Reese Witherspoon paljasti Instagram-tilillään tiistaina aamiaissmoothiensa ohjeen. Vihersmoothie villitsi Witherspoonin someseuraajat ja reseptivideo on kerännyt jo tunneissa miljoonia katselukertoja sekä tuhansia kommentteja. Smoothiesta ovat uutisoineet myös useat suuret amerikkalaismediat aina ABC:sta NBC-uutiskanavaan.

Witherspoon kertoo kasvispitoisen vihersmoothiensa "maistuvan niin hyvältä". Tähti paljastaa nauttivansa smoothieta joka päivä aamupalaksi.

– Tätä smoothieta olen juonut joka päivä aamupalaksi noin kahdekstan tai yhdeksän vuotta, en edes muista, 44-vuotias tähti kertoo Instagram-videossaan. 

Smoothie on saanut inspiraationsa ravitsemusterapeutti Kimberly Snyderin vihersmoothiereseptistä ja sisältää muun muassa pinaattia, omenaa, banaania, sitruunaa ja kookosvettä. Witherspoon suosittelee lisäämään joukkoon myös esimerkiksi proteiinijauhetta tai mantelivoita.

– Istuin gaalassa aikoinaan Kerry Washingtonin vieressä ja hän kertoi minulle tästä reseptistä. Kehuin hänen ihoaan ja kysyin, mikä sen salaisuus on. Ja hän sanoi, että luulee salaisuuden piilevän tässä juomassa.

***

0:53

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja