Ravintoloitsijan houkutteleva ruokahaaste: Syö tämä annos ja pääset osakkaaksi!

burrito
Tällaisen pikkuburriton syöminen ei riitä, jos mielit newyorkilaisravintolan osakkaaksi. Shutterstock

Burrito ja margarita tunnissa – ja kymmenys ravintolasta on sinun!

Ruokahaasteiden palkintona on yleensä nimi liitutaulussa tai kenties ilmainen ateria. Eräs newyorkilainen ruokapaikka on kuitenkin nostanut panoksia.

Don Chingon -ravintolasta on luvassa kymmenesosa sille, joka pystyy syömään 13,5-kiloisen Gran Chingon -burriton sekä margaritan tunnissa.

Burrito on liki metrin pituinen, ja sen sisältä löytyy niin kanaa, erilaisia lihoja, chorizoa, juustoa, riisiä, papuja kuin salsaakin. Margarita puolestaan on yhdestä maailman tulisimmista chileistä valmistettu Ghost Pepper -margarita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Säännöissä sanotaan, että voittaakseen ei saa pitää minkäänlaisia taukoja. Pienellä tekstillä lukee myös, ettei Chingon ole vastuussa kilpailijan mahdollisesta kuolemasta tai sairaudesta. Vaikka et pystyisikään suorittamaan ruokahaastetta, joudut kuitenkin maksamaan 150 dollaria eli noin 130 euroa osallistumismaksua.

Tällä hetkellä ennätys suurimman burriton syömisestä kuuluu Joey "Jaws" Chestnutille, joka toukokuussa 2015 söi kuusikiloisen burriton.

Lähde: Fox News

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja