Ravintolaketjulta nerokas kännykkähaaste asiakkaille – ilmainen jäätelö, jos onnistut

ravintola
Kuvakaappaus: Instagram Shutterstock

Yhdysvaltalainen pikaruokaketju haastaa asiakkaansa ruokailemaan ilman kännykkää. Palkkioksi tarjolla on jälkiruoka. 

Älypuhelimet kulkevat tätä nykyä ihmisten taskussa aina ja kaikkialle. Puhelimia näpelöidään myös ravintolaillallisilla, minkä suomalaisravintolat vahvistivat aiemmin Makuja.fi:lle

Ilmiö ei koske vain suomalaisia ravintoloita. Yhdysvaltalainen pikaruokaketju Chick-fil-A onkin tarttunut aiheeseen ja haastaa asiakkaansa luopumaan kännyköistä ruokailun ajaksi.

Ravintolaketju haluaa kannustaa asiakkaitaan keskustelemaan ruokaseurueensa kanssa ja tarjoaa ilmaisen jäätelön niille asiakkaille, jotka luopuvat puhelimestaan ravintolakäynnin ajaksi. Ketjun ravintoloista löytyy nyt pahvilaatikoita, joihin puhelin on tarkoitus jättää odottamaan syömisen ajaksi. 


Ohjeet pahvilaatikon kyljessä kuuluvat seuraavasti:

1. Laita koko perheen puhelimet äänettömälle ja pistä ne pahvilaatikkoon odottamaan. 

2. Nauti ruoasta ja seurasta ilman, että puhelin häiritsee ruokailua.

3. Kun olet lopettanut ruokailun, kerro henkilökunnalle, että suoritit haasteen, niin saat ilmaisen jäätelön jälkiruoaksi. 

Lähde: Foodbeast

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!