Uudistunut Wistub Alsace keskittyi olennaiseen, yksinkertaisiin makuihin, ruokalajien alkuperään tuijottamatta, lähellä tuotettuja raaka-aineita korostaen.
Wistub Alsace sääti alsacelaisuuttaan enemmän yleiseurooppalaiseen suuntaan tuoreen keittiömestarin astuttua ruoriin. Chef Leea Tepponen otti mukaan myös enemmän lähituottajien raaka-aineita sekä päätti tehdä kaiken tarjottavan alusta pitäen. Saimme kutsun tulla maistelemaan keittiön antimia Tampere Food Clubin bloggareiden kanssa.
Tampereen Laukontorin vanhassa, idyllisessä talossa sijaitsevan ravintolan miljöössä on paljon juuri sellaista bistromaisuutta, jota rakastan. Tila on juuri sellainen, jossa voisi tarjota niin ronskia maalaisruokaa kuin fiiniä piperrystäkin. Wistub Alsacen linja menee niiden välimaastossa, enemmän maalaismaiseen painottuen. Erityishuomio kannattaa kiinnittää jossain määrin Alsacen viineihin painottuvaan, laadukkaaseen viinilistaan. Ruokalistan erikoisuutena ovat alsacelaiset ”pizzat”, Tarte Flambéet (9/15 eur). Toimivat jaettuna loistavasti myös alkuruokana.








