Rautaa ruoasta – opettele käyttämään pinaattia ruoanlaitossa
Ruokabloggaaja Kati Jaakonen suosittelee hyödyntämään pinaattia rohkeasti ruoanlaitossa.
Pinaatti on terveellinen ja erityisen rautapitoinen vihannes, joka tuo mukavasti väriä eri ruokalajeihin. Ruokabloggaaja Hellapoliisi eli Kati Jaakonen rohkaisee käyttämään pinaattia eri ruokalajeissa.
– Pinaatti sopii keittoihin, murekkeen täytteeksi, lihapulliin, sämpylöihin, piiraisiin ja vaikkapa smoothieihin, Jaakonen kertoo.
Tuore pinaatti ryöpätään ja hienonnetaan ennen käyttöä, mutta pakastettua pinaattia voi lisätä ruokiin sellaisenaan. Ruokabloggaaja suosittelee lisäämään pinaattia esimerkiksi juustosarvien taikinan joukkoon.
KATSO RESEPTI: Hellapoliisin pinaatti-juustosarvet
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje