Raparperista voi tehdä huikeita "karkkiremmejä" – testaa hittiohje
Joko testasit herkulliset raparperiremmit? Kurkkaa videolta Satokausikalenterin vinkki kotitekoisiin "karkkiremmeihin".
Tiesitkö, että raparperista voi saada aikaiseksi karkkiakin paremman herkun todella helposti? Satokausikalenterin reseptinikkarit keksivät viime kesänä kokeilla, miten kotimaiset raparperit taipuisivat suosikkimakeisen muotoon – ja taipuivathan ne! Raparperiremmit valmistuvat todella vaivattomasti kotiuunissa.
– Tätä reseptiä on PAKKO kokeilla. Alkukesän kirpeästä raparperista valmistuu ihanan makeat raparperiremmit, Satokausikalenterin somessa vinkatttiin viime vuonna
Raparperiremmit peittoavat karkkiremmit
Raparperiremmien valmistaminen on mukavaa puuhaa myös esimerkiksi kesälomaa viettäville lapsille.
Lopputulos todella yllättää, sillä raparperiremmit ovat kuin karkkia, mutta paljon kaupan sokerisia versioita maukkaampia. Maistoimme raparperiremmejä itsekin, ja näihin kirpsakanmakeisiin herkkupötkylöihin todella jää koukkuun.
Katso jutun yllä olevalta, miten helposti herkulliset raparperiremmit valmistetaan!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa