Valmista itse rapeat ranskalaiset airfryerilla! Ylimääräistä rasvaa ei tarvita.
Kuten MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla on jo aiemmin kerrottu, airfryer -ilmafriteerauskeitinten suosio on räjähtänyt viime vuosien aikana erityisesti Yhdysvalloissa. Laitteet ovat pikku hiljaa rantautuneet myös Suomeen ja ne muodostuivat viime joulun lahjahiteiksi.
Ilmafriteerauskeittimiä myy jo useat eri valmistajat, mutta kaikissa on sama periaate: ruokaa voi kypsentää ja friteerata vain murto-osalla öljymäärästä, mikä tarvitaan tavallisessa friteerauksessa. Friteeraus onnistuu kiertoilman avulla jopa täysin ilman öljyä.
Rapeat ranskalaiset airfryerissa: Älä unohda liotusta
Rapeiden ja kullanruskeiden ranskanperunoiden valmistaminen onnistuu airfryer-keittimessä ilman liiallista rasvaa. Hyvän airfryer-ranskalaisten ohjeen on loihtinut muun muassa suositun Rachel Cooks -blogin Rachel.
– Arvaatko, kuinka monta ainesosaa on näissä ranskalaisissa? Kaksi! Yksi isokokoinen peruna ja puoli ruokalusikallista oliiviöljyä. No suolaa ja pippuria myös, mutta niitä ei lasketa, Rachel kirjoittaa.
