Ranch, Holiday Dip, Manhattan – tässä ovat parhaat sipsi- ja dippiyhdistelmät!
Sipsit ja dippi kuuluvat vankkana osana monen suomalaisen viikonloppuherkutteluun. Mutta mistä sipseistä ja dipeistä syntyvät parhaat makuyhdistelmät?
Makuja.fi kysyi Taffelin ja Estrellan asiantuntijoilta, mitä sipsi- ja dippimakuyhdistelmiä ammattilaiset suosittelisivat. Estrellalta vinkataan kokeilemaan muun muassa Ranch-sipsejä Holiday Dipin kanssa.
– Suolattujen Herkku-sipsien kanssa mikä dippimaku tahansa on täydellinen riippuen omista mieltymyksistä mutta esimerkiksi perunalastuista Ranch sopii erinomaisesti Holiday Dipin kanssa nautittavaksi. Tomaatin ja sipulin makuinen American Dip on täydellinen yhdistelmä Manhattan-sipsien kanssa.
Taffelilta puolestaan suositellaan muun muassa perinteisten Sips-lastujen yhdistämistä Ranch-dipin kanssa tai Snacks Fries -tikkuja valkosipulidipin kera. Kierremalliset Raffelit sopivat sen sijaan yhteen Sweet Chili -dipin knassa.
– Myös Taffelin uudet täysjyväsnacksit ovat erinomaisia dipattavaksi. Esimerkiksi Täysjyväsnacks Merisuola ja 3 Sipulin Dippi tai Kartanon dipit sopivat yhteen. Kartanon dipit toimivat loistavasti myös erilaisten vihannesten dippailuun, Taffelilta kerrotaan.
Taffelin viestintä- ja markkinointijohtaja Ritva Mäenpää muistuttaa, että dippejä voi hyödyntää myös muiden ruokien kanssa. Dipeistä voi valmistaa maustevoita tai sekoittaa erilaisia kylmiä kastikkeita kalalle tai lihalle.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti